Sendvičijada by Pikok

3 ukusna sendviča stvorena za vašeg marljivog školarca

Mija Dropuljić

Sendvič je izvrstan odabir za brzu i ukusnu užinu, a ovi recepti pokazuju koliko mogu biti i raznolikiSvakodnevna priprema školarca za odlazak u školu zna biti poprilično stresna. Roditelji moraju voditi računa o brojnim stavkama – odjeća, knjige i školski pribor, buđenje školarca, a tu je neophodna užina kako bi dijete bilo sito i imalo energije za sve izazove koje ga tijekom školskog dana čekaju.


Kako bi vam olakšali pripremu hrane, donosimo recepte za tri ukusna sendviča koji će zadovoljiti i one najizbirljivije među klincima.


Sendviči su odličan izbor za doručak i užinu iz više razloga. Prije svega, ne postoji dijete koje ne voli sendvič jer ga uvijek možete prilagoditi preferencijama vašeg djeteta.
Sendviči se naprave u tren oka, a to je često veoma bitno. Između buđenja, pripreme djeteta za školu i vaše pripreme za posao, potrebno je složiti užinu u samo par koraka. Sendviči su također omiljeni jer su zasitni i pružaju dovoljno energije uz pomoć koje mali i veliki rješavaju sve izazove.


I zadnji razlog – sendviči već odavno nisu red kruha, red salame i sira. Danas postoje razni recepti koji sendvič pretvaraju u pravu rapsodiju okusa i omogućuju da skoro svaki dan isprobamo nešto novo.


Koliko sendviči mogu biti raznoliki i ukusni, pokazuje nam i Sendvičijada by Pikok gdje na jednom mjestu možete naći mnogobrojne recepte. Odabrali smo tri recepta koja će vaš školarac garantirano obožavati. Dobra vijest – odmah možete napraviti i jedan primjerak za sebe.


Sendvič za školu Veliki odmor


Najlakše ćemo ga opisati kao “klasik među školskim sendvičima”. S razlogom je ovaj sendvič klasik jer ga većina školaraca obožava. Vole ga i roditelji jer je veoma jednostavan u pripremi, a njegovi sastojci će utažiti glad u bilo kojem trenutku. Ovaj sendvič je odlična opcija jer osim omiljene salame i sira, vaše dijete unosi i povrće.


Za pripremu ovog sendviča su vam potrebni sljedeći sastojci: pecivo, svježa rajčica, listić gauda sira, Pikok čajna kobasica, svježa zelena salata i maslac.


sendvic

Školski sendvič


Brzinski – Sendvič za svaki dan


Kao što mu ime govori, ovaj sendvič je spas u zadnji čas. On je stvoren za dane kada uistinu nemate vremena, a svi znamo da glad nikad ne pita za vrijeme. Brzinski sendvič ne samo da se napravi u tren oka nego za njega uvijek imate sastojke u svom hladnjaku.


Za pripremu ovog sendviča su vam potrebni sljedeći sastojci: kajzerica sa sjemenkama, svježa zelena salata, listić gauda sira, Pikok pileća šunka i maslac.


Sendvič za svaki dan


 


Sendvič Bećarac


U svom domu imate pravog malog gurmana koji voli kada ga iznenadite novim i zanimljivim okusima? A i sami volite da vaš sendvič ima onaj poseban dodatak? Onda je Bećarac idealan sendvič za vas.


Za pripremu ovog sendviča su vam potrebni sljedeći sastojci:  kruh sa sjemenkama, svježa crvena paprika, meki kravlji sir, češnjak, Pikok kulen i namaz od vrhnja.


Sendvič Bećarac


U svom omiljenom trgovačkom lancu Lidl od 27. do 30. kolovoza pronađite na velikoj akciji većinski dio sastojaka za predstavljene sendviče.


Toliko obožavate sendviče da u svom domu redovito svoje ukućane iznenadite s novim okusima? Priključite se Lidlovoj Sendvičijadi gdje možete uz Lidlove proizvode kreirati svoj sendvič i dati mu neobično ime.


Budite kreativni jer najbolji sendviči idu na isprobavanje, a onaj vrhunski osvaja vrijedne nagrade.


Bon appetit!


Sadržaj nastao u suradnji s partnerom Lidl.