Voditelj Nu2

Stanković objavio iznos svoje plaće, poslao poruku Karolini Vidović Krišto

Portal Novi list

Foto HRT

Foto HRT

Gledajući sebe u ogledalo vidjela je mene, ali kita! To si ti, Vidović Krišto. Priviđam ti se u mokrim snovima, poručio je Aleksandar StankovićVoditelj emisije Nedjeljom u 2 na HRT-u Aleksandar Stanković objavio je iznos svoje plaće, potaknut napadima saborske zastupnice Karoline Vidović Krišto.


“U posljednja 2-3 mjeseca konstantno me kinji saborska zastupnica Karolina Vidović Krišto (zadnji put sa saborske govornice) da sam bio maneken Nadana Vidoševića te da na HTV-u dobivam plaću preko 20 tisuća kuna.


Tezu o tome da sam radio za Nadana Vidoševića plasirao je prije par godina Tomislav Čadež iz Jutarnjeg. Ta njegova teza je posebna sorta zlonamjernog idiotizma jer sam ga upozorio i javno i privatno da je to neistina, ali je i dalje nastavio pisati o tome.

Da rezimiramo.


1. nikada ništa ni posredno ni neposredno nisam radio za Nadana Vidoševića, ili HGK. Neki drugi novinari s HRT-a jesu, ja nisam.


2. neistina je da na HRT-u imam plaću preko 20 tisuća kuna. Moja plaća je 13.628,27 kn. i kao takva nije ni među prvih 20 na HRT-u.


Istine radi, saborska zastupnica Vidović Krišto ima plaću 20.425 kuna pa se valjda za*ebala. Gledajući sebe u ogledalo vidjela je mene, ali kita! To si ti, Vidović Krišto. Priviđam ti se u mokrim snovima”, napisao je Aleksandar Stanković