Reakcija Predsjedništva stranke

Šef Bernardićevog ureda Tomislav Mikulin izbačen iz SDP-a zbog napada na Domagoja Hajdukovića

Hina

Osječko-baranjska policija priopćila je kako je Hajduković u nedjelju je fizički napadnut u Osijeku i lakše ozlijeđen, a da je njegov napadač uhićen, ne navodeći identitet napadačaZbog fizičkog napada na saborskog zastupnika SDP-a Domagoja Hajdukovića, u ponedjeljak je odlukom Predsjedništva iz stranke isključen šef ureda predsjednika stranke Tomislav Mikulin te je udaljen s radnog mjesta, priopćiio je SDP.


»Na telefonskoj sjednici Predsjedništva SDP-a donesena je odluka da se višeg stručnog suradnika, zaposlenog u Središnjici stranke Tomislava Mikulina isključi iz članstva stranke te da ga se udalji s radnog mjesta. Povod je fizički napad na saborskog zastupnika SDP-a Domagoja Hajdukovića«, priopćili su iz SDP-a.


Navode i da sve ranije izjave koje su tijekom današnjeg dana objavljene u pojedinim medijima, a u kojima se navodi kako predsjednik SDP-a Davor Bernardić relativizira taj napad, nisu točne
»Gospodin Bernardić danas u trenutku predstavljanja reforme pravosuđa nije raspolagao s informacijama o identitetu počinitelja napada«, poručuju.


Osječko-baranjska policija priopćila je kako je Hajduković u nedjelju je fizički napadnut u Osijeku i lakše ozlijeđen, a da je njegov napadač uhićen, ne navodeći identitet napadača.


Policija će protiv njega nadležnom državnom odvjetništvu podnijeti kaznenu prijavu za kaznena djela nanošenje tjelesne ozljede i nasilja u obitelji.