U 31. godini

Preminuo mladi vojni analitičar Jan Ivanjek

Portal Novi list

Jan Ivanjek / Foto Facebook

Jan Ivanjek / Foto Facebook

Jan Ivanjek bio je poznat po YouTube serijalu Cro Ops, na kojem je objavljivao redovne analize oružanih snaga i borbenih sustavaNakon kratke i teške borbe sa zloćudnom bolesti, u 31. godini preminuo je mladi vojni analitičar Jan Ivanjek.


Poznat je po YouTube serijalu Cro Ops, na kojem je objavljivao redovne analize oružanih snaga i borbenih sustava.


Vijest o njegovoj smrti potvrđena je na Ivanjekovoj službenoj Facebook stranici.
“Drage prijateljice i prijatelji, slomljena srca i u velikoj tuzi obavještavamo vas da je nakon kratke i teške borbe s opakom i zloćudnom bolesti u 31. godini preminuo naš prijatelj Jan Ivanjek.


Na dan kada je Hrvatska izabrala Rafale mogli ste posljednji put čuti Janov glas u Dnevniku HRT-a, usprkos naglo pogoršavajućem stanju Jan se nije predavao i pokušavao je izvojevati pobjedu, ali na žalost nas koji ostajemo nije uspio.Jana ćemo pamtiti kao sjajnog stručnjaka koji je pomicao granice o čemu govore i njegovi rezultati, uvijek susretljiv i stručan, pun poštovanja prema svima, ali stručnjak koji je iznad svega volio Hrvatsku, koju je stavljao i ispred vlastitog zdravlja!


Iza njega ostaje sjećanje na 123 epizode Cro Opsa, brojne stručne analize i briga o hrvatskoj vojsci, a nama koji smo ga osobno poznavali ostaje žal za Janovom dragom osobnosti koja je bila nešto što će nam zauvijek ostati u sjećanju.Hvala ti Jane na svemu, nadamo se da ćeš paziti na nas i s nebesa, a sigurni smo da će Svevišnji za tebe pronaći mjesto u svom ministarstvu obrane!


Neka ti je laka hrvatska zemlja prijatelju! Janovoj obitelji i prijateljima upućujemo sućut”, poručuje se.