Radovi

Od sutra privremeno zatvoren prijelaz sa Slovenijom Plovanija/Sečovlje

Hina

Foto Sergej Drechsler

Foto Sergej Drechsler

Do privremenog zatvaranja prijelaza dolazi zbog početka radova na promjeni kontejnera u kojemu su prostori policije, a ponovo će biti otvoren 1. lipnjaOd ponedjeljka 10. svibnja, pa sve do 31. svibnja, za međunarodni i lokalni promet bit će zatvoren granični prijelaz sa Slovenijom Plovanija/Sečovlje, a promet će se preusmjeravati na prijelaz Kaštel/Dragonja, objavila je u nedjelju slovenska policija.


Do privremenog zatvaranja prijelaza dolazi zbog početka radova na promjeni kontejnera u kojemu su prostori policije, a ponovo će biti otvoren 1. lipnja.


Radovi na uklanjanju i zamjeni dotrajalih kontejnera su potrebni za osiguranje boljih i adekvatnih radnih uvjeta za policiju, kazao je za slovenske medije inspektor slovenske granične policije Nikolaj Smrečnik.
Dodao je da se putnicima u međuvremenu do ponovnog otvaranja tog prijelaza preporučuje da pred odlazak na put provjere stanje i vrijeme čekanja na granici i da ako je moguće biraju manje opterećene prijelaze jer se očekuje da bi u vršnim opterećenjima na njima moglo dolaziti do povećanja čekanja.