Navala botova

Hit u Aziji: Nguyễn Tiến Đạt, آتش پرچه گک پنجشیر, Moninul Islam Monin i drugi lajkaju HDZ po fejsu

Portal Novi list

Foto Screenshot Facebook GO HDZ Županja

Foto Screenshot Facebook GO HDZ Županja

Neerajkumar Neerajkumar, Amelia Safitri, Anil Baba, ভাব ওয়ালি মাইয়া i još dvjestotinjak drugih na svaku predizbornu objavu HDZ-a Županja reagira redovito ljutitim smajlićemJesu li u HDZ-u krivo namjestili svoje botove iz Azije? Ovo pitanje novinara Srednja.hr Marka Matijevića sasvim je opravdano pogleda li se zadnjih nekoliko objava HDZ-a Županja na Facebooku.


Neerajkumar Neerajkumar, Amelia Safitri, Anil Baba, ভাব ওয়ালি মাইয়া i još dvjestotinjak drugih na svaku predizbornu objavu tamošnjeg HDZ-a reagira redovito ljutitim smajlićem.


Nije im pritom važno jesu li to ministri Gordan Grlić Radman i Mario Banožić došli u Vukovar dati podršku HDZ-ovim kandidatima, ili samo HDZ Županja zahvaljuje simpatizerima na 1.200 potpisa kao “dokazu snage”.
Redovito reagiraju na isti način, ljutitim smajlićem, a što je primijetio Marko Matijević. O tome je objavio kratki video na Twiiteru.


“Je li ovo HDZ Županja zakupio krivu reakciju botova iz Azije?” pita se Matijević.Imaju sedam takvih objava, a sve je krenulo prije četiri dana, primijetio je Matijević.


Cijela Facebook stranica HDZ-a Županja broji tek oko 230 lajkova.


Je li riječ o krivom “setupu” azijskih botova, jesu li HDZ-ovci ipak toliko popularni diljem Bangladeša i drugdje ili je netko svoje botove slučajno ili krivo namjerio upravo na HDZ-ovce u Županji ostaje za vidjeti.