Reagirali

HDZ Ahmetovićki: Evo za što je policija uhićivala u vrijeme Milanovićeve vlade

Portal Novi list

Photo: Igor Kralj/PIXSELL

Photo: Igor Kralj/PIXSELL

Odlučili su priložiti izvješće Hine iz 2013. o uhićenju muškarca koji je vrijeđao tadašnjeg premijera, sadašnjeg predsjednika Republike Zorana Milanovića na proslavi u Kninu.Iz HDZ-a su danas odlučili reagirati na ono što vide kao “lažne optužbe” oporbenih političarki zbog slučaja u Zadru. Ondje je policija uhitila 71-godišnjeg muškarca koji je ostavio komentar na Facebooku, gdje je ustvrdio da bi premijera trebalo gađati trulim jajima.


Događaj su zgroženo komentirali mnogi pa i SDP-ovka Mirela Ahmetović i GLAS-ovka Anka Mrak Taritaš. HDZ se sad na Facebooku odlučio obračunati s ovim “lažnim optužbama”.

“Podsjetnik za ‘zaboravne’ & licemjerne: SDP komesarka Ahmetović opet je demonstrirala svu raskoš vlastitog neznanja & lažljivosti.


Premda je zadarska policija već pojasnila da se radi o redovitom postupanju u okviru službene dužnosti te da je na nadležnom sudu da donese konačnu odluku, ona svejedno i dalje laže da je premijer Andrej Plenković imao veze s kriminalističkim istraživanjem koje je provedeno nad dvojicom muškaraca zbog moguće povrede Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.


U lažnim se optužbama komesarki priključila i čelnica ‘utjecajnog’ GLAS-a Mrak-Taritaš, nekadašnja Milanovićeva ministrica.


Stoga ćemo im malo osvježiti pamćenje kako je policija postupala u vrijeme njihovog ‘znamenitog’ mandata. Za oporbu, koja se bavi pamfletima, samo su dvostruki kriteriji vječni!”, poručuju u HDZ-u.


Kao podsjetnik odlučili su priložiti izvješće Hine iz 2013. o uhićenju muškarca koji je vrijeđao tadašnjeg premijera, sadašnjeg predsjednika Republike Zorana Milanovića na proslavi u Kninu.