Prodaja Ine

Forum mladih SDP-a Plenkoviću i Ćoriću donio mađarske zastave na dar

Portal Novi list

Foto SDP

Foto SDP

Danas Premijeru i Ministru darujemo zastave države kojoj služe i koju toliko vole, rekao je ČarapićČlanovi Foruma mladih SDP-a danas su na Markovom trgu dočekali ministre Plenkovićeve Vlade s transparentima i mađarskim zastavama, prozivajući ih za prodaju Ine Mađarima.


“Današnji posjet Banskim dvorima dugujemo najavi restrukturiranja Ine, koje će za posljedicu imati gubitak posla za 250 ljudi, što posljedično na rub egzistencije gura minimalno 250 obitelji.


Forum mladih je danas donio mađarske zastave premijeru Plenkoviću i ministru Ćoriću, Mađaronima i Orbanovim potrčcima u Vladi, koji su predali Inu u mađarske ruke. Zbog toga sad radnice i radnici u Sisku dobivaju otkaze, a ugrožena je i rafinerija u Rijeci,” rekao je Kristian Čarapić, potpredsjednik Foruma mladih SDP-a.
Ističe kako Vladi Andreja Plenkovića nije stalo do radnica i radnika, te hrvatskih građanki i građana općenito, već on brine isključivo o interesima krupnog kapitala.


“S obzirom na navedeno, danas Premijeru i Ministru darujemo zastave države kojoj služe i koju toliko vole,” rekao je Čarapić.