Atraktivan program

Valamar Riviera ima natječaj za učeničke stipendije od 2.000 kn mjesečno, evo kako se prijaviti

Alenka Juričić Bukarica

Foto Vedran Karuza

Foto Vedran Karuza

Program stipendiranja namijenjen je učenicima koji se školuju za kuhare, konobare, slastičare i turističko-hotelijerske komercijalisteValamar Riviera učenicima turističko-ugostiteljskih zanimanja kuhar, konobar, slastičar i turističko-hotelijerski komercijalist nudi atraktivan program stipendiranja u vrijednosti od 2.000 kuna mjesečno tijekom školske godine u trajanju od 10 mjeseci sve do završetka školovanja.


Stipendiranje učenika Valamar Riviera osigurava kroz partnersku suradnju s Ministarstvom turizma i sporta.


U Valamarovim hotelima, kampovima i ljetovališta učenici imaju priliku steći radno iskustvo, a po završetku školovanja osigurano im je i prvo zaposlenje kod vodećeg poslodavca u turizmu u Hrvatskoj.
Obveza svih stipendista jest da tijekom stipendiranja redovito pohađaju nastavu, upišu školsku godinu i uredno maturiraju. Stipendistima koji dolaze iz drugih destinacija Valamar osigurava smještaj i prehranu na teret poslodavca.


Prijave za natječaj su u tijeku, s učenici se mogu prijaviti na Valamar stipendiju zaključno sa 29. studenim.


Na natječaj za Valamar stipendiju moguće je prijaviti se putem obrasca na web stranici Dobar posao u Valamaru. Za dodatne informacije učenici i roditelji mogu pisati na mail adresu: [email protected].