Ranio dvojicu

Policajci u šoku: Nakon pucnjave uhićeni Šojka napuhao 4,48 promila

Šarlota Brnčić

Foto Petar Glebov/PIXSELL

Foto Petar Glebov/PIXSELL

Riječ je o koncentraciji alkohola u krvi koja se navodi kao alkoholna komaAkter jučerašnje pucnjave ispred kafića Štok  u trenutku uhićenja imao je nevjerojatnu koncentraciju alkohola u krvi. Kako prenosi Dnevni avaz, čapljinski policajci su ostali u šoku kada mu je alkotestom izmjereno čak 4,48 promila alkohola u krvi. Riječ je o koncentraciji alkohola u krvi koja se navodi kao alkoholna koma!


Mrtav pijan Zlatko Jurković zvani Šojka (49), koji je sinoć iz vatrenog oružja u ulici Augusta Šenoe u Čapljini u BiH ranio dvojicu muškaraca, uhićen je u 16.40 sati u mjestu Čeljevo u kojem živi, saznaje Avaz.


Jurković je, nakon verbalnog sukoba s Marinom K.(27) iz Šuškova naselja i Predragom B. iz Lokava, a kojem je, prema svemu sudeći, kumovao alkohol, ispred kafića “Štok“ zapucao prema njima dvojici te ih ranio.
Marin K. je zadobio prostrijelnu ranu u predjelu ramena, a Predrag B. površinsku ranu iznad uha. Obojica su nakon ukazane pomoći u Domu zdravlja Čapljina kolima Hitne pomoći prevezeni na CUM Sveučilišne kliničke bolnice (SKB) Mostar, gdje su im konstatirane lakše tjelesne ozljede, a jutros su otpušteni na kućno liječenje.