Nesreća na Euru

Navijač pao s tribine Wembleya: “Dečko koji je sve vidio počeo je plakati”

Portal Novi list

Foto Reuters

Foto Reuters

Gledatelju je ukazana medicinska pomoć na licu mjesta, a zatim je u teškom stanju prebačen u bolnicu, poručili su sa stadiona WembleyNa početku utakmice između Engleske i Hrvatske jedan je navijač pao s tribine stadiona Wembley i u teškom stanju je prevezen u bolnicu, potvrdio je glasnogovornik londonskog stadiona.


– Možemo potvrditi da je gledatelj pao s tribina neposredno nakon početnog udarca na utakmici između Engleske i Hrvatske na stadionu Wembley. Gledatelju je ukazana medicinska pomoć na licu mjesta, a zatim je u teškom stanju prebačen u bolnicu, poručili su sa stadiona.


Za sada nema drugih informacija, niti podataka o identitetu navijača koji je stradao. No, čini se kako se radi o jednom od domaćih navijača. Užasnuti svjedoci vidjeli su kako gledatelj pada s jednog prstena na drugi.
– Vidjeli smo kako su njegove noge prešle barijeru, a zatim je pao i udario u zemlju i nije se micao.


Činilo se da osoblju treba cijela vječnost da dođu do njega. Jedan dečko koji je to sve vidio, počeo je plakati, kazao je jedan engleski navijač za lokalne medije.


»Nastaviti ćemo raditi s UEFA-om da se slučaj istraži i dalje ćemo pratiti situaciju,« dodao je glasnogovornik Wembleyja.


Utakmicu između Engleske i Hrvatske na stadionu Wembley pratilo je 22.500 gledatelja, većinom engleskih navijača.