Niz krađa na pdoručju PGŽ

Lopovi ne miruju, ali ni policija. I dok se za nekima još traga, drugi su uhvaćeni i kazneno prijavljeni

Šarlota Brnčić

NL arhiva

NL arhiva

Tako je, za sada, nepoznati kradljivac između 10./11. lipnja, na području Krnjeva, otuđio skuter marke »Gilera Runner«, crvene boje, riječkih registracijskih oznaka, dok je na području Kastva u istom vremenu ukradeno nekoliko automobilskih aluminijskih felgi, bijele boje s crvenim natpisomDa lopovi ne miruju zorno svjedoči nekoliko krađa prijavljenih proteklih dana.


Tako je, za sada, nepoznati kradljivac između 10./11. lipnja, na području Krnjeva, otuđio skuter marke »Gilera Runner«, crvene boje, riječkih registracijskih oznaka, dok je na području Kastva u istom vremenu ukradeno nekoliko automobilskih aluminijskih felgi, bijele boje s crvenim natpisom.


Počinjenim kaznenim djelima oštećeni su 65-godišnjakinja i 53-godišnjak u ukupnom iznosu od oko 11.000 kuna.
Uspješno je otkriven stranac koji je krao po gradskoj tržnici. Kako navode iz PU primorsko-goranske, djelatnici Prve policijske postaje proveli su krim istraživanje nad 57-godišnjim državljaninom Republike Srbije zbog sumnje u krađu.


Sumnjiči se da je 1. lipnja na glavnoj gradskoj tržnici, 83-godišnjem umirovljeniku, iz torbice otuđio novčanik, osobne dokumente i novčani iznos od 2.200 kuna. Novčanik s osobnim dokumentima pronašli su građani te mu je isti vraćen, ali nedostaje novčani iznos.


Protiv 57-godišnjaka je podnijeta kaznena prijava mjerodavnom državnom odvjetništvu.