Teška krađa

Crikvenička policija u roku od 24 sata riješila provalu i uhitila počinitelja

Šarlota Brnčić

Ilustracija / Sergej Drechsler

Ilustracija / Sergej Drechsler

Pronađeni predmeti jučer su vraćeni 35-godišnjem vlasniku, koji se zahvalio policiji pohvalivši brzinu i profesionalnost kojom su riješili kazneno djelo počinjeno na njegovu štetuU roku od samo jednog dana crikvenička policija je uspješno riješila kazneno djelo teške krađe, počinjeno na štetu 35-godišnjaka.


Prekjučer im je stigla dojava o provali u skladište ugostiteljskog objekta na plaži u Crikvenici te je na mjestu događaja obavljen očevid. Provedenim krim istraživanjem je utvrđeno da je počinitelj kaznenog djela 38-godišnjak, koji je ukrao dva bicikla, od kojih jedan dječji, razni alat, građevinska kolica i druge predmete u ukupnoj vrijednosti od 10.000 kuna.


Također, i da je nakon krađe dio predmeta zapalio nedaleko mjesta događaja, a dio zadržao. Osumnjičeni 38-godišnjak, kod kojeg su i pronađeni ukradeni bicikli, kazneno je prijavljen nadležnom državnom odvjetništvu.
Pronađeni predmeti jučer su vraćeni 35-godišnjem vlasniku, koji se zahvalio policiji pohvalivši brzinu i profesionalnost kojom su riješili kazneno djelo počinjeno na njegovu štetu.