Constellation kolekcija

Nova Cloud&Co. kolekcija inspirirana zvjezdanim nebom: Prekrasni komadi s motivima oblaka i polumjeseca

Mija Dropuljić

FOTO/Cloud&co.

FOTO/Cloud&co.

Nova Cloud&Co. kolekcija dizajnerice Katarine Zmazek inspirirana je zvjezdanim nebomOmiljeni domaći brand nakita, Cloud&Co. iza kojeg stoji Katarina Zmazek izbacio je novu kolekciju pod imenom Constellation. Kako joj i ime kaže, nova kolekcija inspirirana je noćnim nebom i zvjezdanim konstelacijama.


Kao i uvijek kod Katarine i Cloud&Co-a glavni motivi kolekcije su polumjeseci, zvijezde, oblaci i kamenčići, ovaj put slagani tako da podsjećaju na stare karte zvijezda i konstelacija. Materijali su srebro, srebro s pozlatom, rosegold te poludragi kamenčići i sve je ručni rad.


FOTO/Cloud&co.
FOTO/Cloud&co.


FOTO/Cloud&co.


Kolekcija se sastoji od naušnica te lančića, odnosno četiri bazna modela – klasičnog te tri u bojama namijenjenim za dnevne i noćne kombinacije. Novi modeli postati  će i dio stalnih Cloud&Co. kolekcija, uz prilagodbe i promjene prema godišnjim dobima. 


Ono što je zanimljivo je kako se naušnice slažu prema želji u različite kombinacije jer su i naušnice u inicijalnom paru koji je zamišljen u kompletu s lančićem različite.


Novu Cloud&Co. Constellation kolekciju možete razgledati i kupiti u predivnom Cloud&co. dućanu u ulici Preradovićeva 9, od 10 do 20 h. 


FOTO/Cloud&co.


FOTO/Cloud&co.


FOTO/Cloud&co.