I nisu jedine

Žene, muškarci i prevara: Prema istraživanju, žene najčešće maštaju o varanju s ovim frajerom

Life

Foto: iStock

Foto: iStock

Navodno postoji točan tip frajera s kojima su žene uvijek spremne prevariti svog partneraJeste li znali da postoji dating stranica koja se specijalizirala za prevare? Da, dobro ste čuli, na toj stranici možete naći usputnu aferu. No, na stranu informacija o Gleedenu (tako se naime zove ta stranica).


Još zanimljivije je što je ta ista stranica provela istraživanje među svojim korisnicama kako bi došla do odgovora s kojim tipom frajera žene najčešće varaju svoje partnere. 


Istraživanje je pokazalo, vjerovali ili ne, da čak 62% žena mašta o svom susjedu. Čak 31% ispitanica su prevarili svog partnera sa susjedom, od čega je 62% imalo tek seks  za jednu noć, dok 14% su imali odnos koji je potajice trajao par tjedana. 6% od tih žena su taj odnos održavali u tajnosti preko godinu dana.
No, nisu žene jedine koje su slabe na susjeda. 71% muškaraca također mašta o zgodnoj susjedi. 


U ovom istraživanju je sudjelovalo čak 8.000 ispitanika. Zanimljivo je istaknuti kako je jedna druga studija, koju je proveo Golfsupport.com, pokazala kako žene svoje partnere najčešće varaju kada se on ode baviti nekom vrstom sportom.


S druge pak strane muškarci najčešće upravo sport koriste kao izgovor za odlazak pod tuđe plahte. 


Vjerujemo kako ćete na idućeg druženje uz fini roštilj malo bolje proučiti pozvane susjede 🙂