Must have

Za najnoviji modni trend ne morate u kupovinu. Već se nalazi u ormaru vaših nonića

Mija Dropuljić

FOTO: PR

FOTO: PR

Pleteni prsluci su vodeći modni trendAko ćemo biti posve iskreni, kada se sjetimo svog djeda prvo vidimo njegov istančan modni izričaj. Nigdje se nije išlo iz tako prepoznatljivog širokog odijela u nekoj svijetloj boji, pa čak ni po kruh.


Nezaobilazna je bila košulja koju su tako revno peglale naše bake. Ako se nije nosio sako, nezaobilazni je bio široki pleteni prsluk koji se nosio na košulju. Čini se kako iz prsluka skoro pa nikad nisu ni izlazili. 


Slobodno možemo pletene prsluke bez rukava nazvati noninim prslucima. Ako i vaš nono ne izlazi iz ovog odjevnog komada, onda s njim možete biti u trendu. Jedini što trebate jest zamoliti ga da vam tu i tamo posudi svoj omiljeni pleteni primjerak.
Naime, pleteni prsluci bez rukava su jedan od vodećih modnih trendova. Dolaze u raznim bojama, dužinama i širinama. Pojedini modeli doslovno izgledaju kao da su izašli iz ormara našeg djeda. 


Vodeći high street brendovi su u aktualnim kolekcijama ponudili pletene prsluke, a mi smo za vas odabrati najbolje modele. U slučaju da vam nono ipak ne želi posuditi svoj omiljeni komad. 


Stradivarius (119,90 kn)


Mango (199,90 kn)


Stradivarius (119,90 kn)


Zara (119,90 kn)


Mango (249,90 kn)


Zara (139,90 kn)


Stradivarius (139,90 kn)


Mango (249,90 kn)


Zara (149,90 kn)


Stradivarius (119,90 kn)