LegoXLevis

Volite Levi’s i Lego? Onda će vas oduševiti vijest da stiže zajednička kolekcija

Mija Dropuljić

FOTO: Instagram

FOTO: Instagram

Neočekivana suradnja je u kratkom roku podigla prašinu i probudila dijete u namaTeško da je itko mogao predvidjeti da će ova dva poznata brenda međusobno surađivati. Levi’s je kralj kada je u pitanju izvrstan traper, a Lego oduševljava podjednako klince i odrasle. Ova dva brenda su odlučili napraviti make over trapera i ponuditi kolekciju koja je u isto vrijeme zanimljiva i zabavna.


U pitanju nije klasična kolekcija, ali manje ni nismo očekivali od Lega. Ova suradnja donosi ikonske Levi’s modele koji su na pojedinim mjestima ukrašeni Lego podlogom na koju, vjerovali ili ne, možete sami kreirati svoju ukras od najpoznatijih kockica na svijetu. 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Levi’s (@levis)

Ova limitirana kolekcija sastoji se i od hudica, torbi, šešira i cargo vestice, a svi komadi su ukrašeni Lego inspiriranim detaljima, poput šarenih gumbića i jarko crvenog detalja u unutrašnjosti pojedinog odjevnog komada. 


Iz Levi’sa su oduševljeni novom suradnjom te objašnjavaju kako je rad bio prije svega zabavan i kreativan te da je u svima pobudio nostalgiju. Kolekcija je dostupna od prvog listopada na Levi’s web stranici i u odabranim Levi’s trgovinama.


Uz svaku kupovinu dobivate 110 legića uz pomoć kojih možete kreirati svoje vlastite detalje na odjevnim komadima.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Levi’s (@levis)