Moonlit kolekcija

Volite crnu boju? Onda će vas oduševiti nova Zarina kolekcija

Mija Dropuljić

FOTO: Zara

FOTO: Zara

High street brend Zara predstavio novu studio kolekcijuS razlogom se smatra da je crna boja bezvremenska, uvijek u trendu i svatko bi u svom ormaru trebao imati barem par crnih komada. To je neutralna, ali ne i monotona boja. Crna je moćna, uvijek izražava stav i fantastično se kombinira sa svim ostalim bojama. 


Crna nikad neće izaći iz mode, a ne kaže se bez razloga da s crnom bojom nikad ne možete pogriješiti. High street brend Zara lansirao je novu studio kolekcija koja uvijek predstavlja pravu fashion poslasticu. Novu kolekciju je posvetila crnog boji sa samo jednom iznimkom – bijelom haljinom na volane i bijelom romantičnom košuljom. 

Naziv kolekcije je Moonlit, a kombinira na prvu nespojive komade i materijale. Tako se nose grube gležnjače s platformom uz “Chanel” kostime i nježno pletivo.


U kolekciji se nalaze komadi u kojima možete provesti jutro i dan, ali se srediti i za večernji izlazak. Kako je u pitanju jesenska kolekcija, nismo izostali ni bezvremenski kaputi i ženstveni jakne i sakoi.