Stvorena za brojne prigode

Ova nam je večernja torbica iz Zare jednostavno preslatka. Može se nositi na dva načina

Mija Dropuljić

FOTO: Zara

FOTO: Zara

Ova mala večernja torbica se lako transformira i prilagođuje različitim outfitimaNije jednostavno pronaći onu savršenu večernju torbicu. Nekako se uvijek dogodi sljedeći scenarij – ili je premala, ili je nepraktična, ili se nosi na iritantan način… Nastavite niz… No, pretražujući aktualnu ponudu high street brendova pronašli smo jednu koja ispunjava sve uvjete idealne večernje torbice. 


U pitanju je torbica iz high street brenda Zara koja je u isto vrijeme izuzetno opuštena, ali i elegantna. To može zahvaliti svom nepretencioznom obliku koji nije krut niti klasičan te ručkom satkanom od perlica što joj pruža dozu elegancije. 


No, ono što je posebno kod ove večernje torbice jest način na koji se nosi. Ako prigoda zahtijeva prije svega pridržavanje bontona odijevanja, torbicu možete držati bisernom ručkom. Ako je pak prigoda ipak opuštenija, torba ima metalni lanac te ju možete nositi preko tijela. Tako se torbica pretvara i u dio svakodnevnom outfita. Cijena torbice iznosi 179.90 kn i nalazi se u aktualnoj Zarinoj ponudi. 
vecernja_torbica