Adidas x Ivy Park

Upoznajte novu Adidas x Ivy Park kolekciju iza koje stoji Beyoncé

Dijana Ljubanović

FOTO/https://www.adidas.com/us/ivypark

FOTO/https://www.adidas.com/us/ivypark

Beyoncé je najavila svoju drugu Adidas x Ivy Park kolekciju životpisnog izgleda.“Ovo je moj park.” Bila je to poruka koja je aludirala na inspiraciju koja stoji iza sportskog sportskog razdoblja i njegove evolucije. Beyoncéna nova izvedba, obuća i dodaci – koji uključuju sve veličine (XXXS-4X) i rodno su neutralni – govore o “unutarnjoj ljepoti, snazi, elastičnosti i energiji umjetnika koji su pronašli svoje parkove”, ohrabrujući posvećene obožavatelje Ivy Parka kako bi pronašli pozitivne vibracije i radost kroz šarenu odjeću.


U priopćenju Adidasa, Beyoncé je potvrdila da je uživala u videopozivima i “Modnim petkom” sa svojom djecom tijekom cijele pandemije, što je zasigurno dovelo do jasnog uzbuđenja i napora za stvaranje Dripa 2, koji je sama Beyoncé osmislila. Neki detalji koji bi vam se mogli svidjeti u vezi s odjećom? Paleta boja, koja uključuje koraljnu, boju mesa, žutu i tamnozelenu, te funkcionalne torbe i kopče za cipele koje omogućuju svakodnevni stil života u teretani do bruncha, prenosi Popsugar.


Beyoncé je surađivala s Adidasom na uspostavljanju Unite Fit, koji postavlja novi standard za dimenzioniranje preko ove linije odjeće. Moći ćete se dočepati cijelog asortimana (premda pretpostavljamo da će ići brzo) već 29. listopada u aplikaciji Adidas i na web stranici 30. listopada. Zavirite u Adidas x Ivy Park Drip 2 u punom sjaju, što uključuje ažuriranja silueta Ultra Boost, Nite Jogger i Super Sleek 72.