Mango activewear

Trčanje, joga, pilates – ova kolekcija nudi odlične komade za sve aktivnosti

Mija Dropuljić

FOTO: Mango

FOTO: Mango

Ne samo da su komadi praktični nego si u stylishUšuškali ste se na svom kauču i teško vam se pokrenuti? Svaki ponedjeljak sami sebi govorite da ćete idući ponedjeljak početi vježbati. Onda dođe idući ponedjeljak i već imate spreman izgovor. Bez brige, niste jedini. Korona je mnoge ljude ulijenila i prikovala uz kauč. No, dolaskom prvih lijepih dana, postajemo svjesni da izgovora više nema. 


Ako vam nedostaje motivacije, dat ćemo vam jednu veoma jednostavnu i efektnu – kupite si nove komade za vježbanje. Nove tajice, sportski grudnjak ili top imaju moć da nas podignu s kauča i potaknu na sportsku aktivnost. 


Bilo da volite jogu, pilates ili ste pak više fan kardio treninga, Mango je predstavio kolekciju u kojoj ćete pronaći komade za razne fizičke aktivnosti.
Ova kolekcija ne samo da je funkcionalna nego je prije svega i izrazito stylish. Bilo da birate uske komade koji ocrtavaju liniju tijela ili preferirate udobne tajice i majice, Mango nudi brojne opcije. Odabrali smo top sportske komade iz aktualne activewear kolekcije. 


Grudnjak (199,90 kn)


Tajice (249,90 kn)


Vesta (249,90 kn)


Tajice (249,90 kn)


Body (249,90 kn)


Majica (249,90 kn)


Kratke hlače (169,90 kn)


Tajice (249,90 kn)


Top (199,90 kn)


Majica s vezanjem (199,90 kn)


Tajice (249,90 kn)