Velike promjene na svjetskoj modnoj sceni

Svi ljubitelji mode mogu ovog tjedna uživati u streamu London Fashion Weeka

Mija Dropuljić

FOTO: IG@London Fashion Week

FOTO: [email protected] Fashion Week

Zbog koronavirusa poznati London Fashion Week dio svojih evenata seli u digitalni svijetPandemija koronavirusa na raznim poljima je utjecala na svjetsku modnu scenu. Nisu se samo veliki high street brendovi okrenuli online prodaji, poznati svjetski modni tjedni shvatili su da moraju promijeniti svoj način djelovanja i također se okrenuti digitalu.


Prednjači London Fashion Week koji je već prije par mjeseci najavio svoje digitalno izdanje. 


Za sve ljubitelje mode diljem svijeta koji nisu u mogućnosti uživo uživati u dobroj modi, London Fashion Week od četvrtka 17. rujna do 22. rujna na londonfashionweek.co.uk lansira digitalnu verziju modnog tjedna.
Svi digitalni posjetitelji će moći istražiti virtualnu turu, pratiti revije i konzumirati multimedijalni sadržaj British Fashion Councila. Osim digitalnih izdanja London Fashion Week će imati i fizičke evente koji će pratiti sva pravila donesena od strane britanske vlade. Osim ovog noviteta London Fashion Week ide i korak dalje. Kolekcije za proljeće/ljeto 2021 su objedinile mušku i žensku modu tako da nema odvajanja ženskog i muškog modnog tjedna, što je veliki korak za modni svijet. 


Promjene u svijetu nastale zbog koronavirusa u mnogočemu su promijenile način poslovanja brojnih branši pa tako i one modne. U ovo turbulentno vrijeme važno je ići u korak sa svjetskim trendovima jer samo uz brzu promjenu je moguće opstati.