Zaštite svoje oči

Stylish naočale koje olakšavaju rad na računalu i čitanje knjiga

Mija Dropuljić

FOTO: John Pavlish

FOTO: John Pavlish

Dnevni ritam Eme Luketin uz Izipizi naočaleSuvremen način života koji danas svi živimo zahtjeva od nas dugotrajni boravak pred raznim ekranima, koji su naša neizbježna svakodnevica. Teško se od njih odvojiti, na poslu smo na laptopima, kad dođemo doma palimo televiziju, a cijelo to vrijeme prate nas i mobiteli koje ne ispuštamo iz ruku. 


Mlada influencerica i Youtuberica, Ema Luketin, pravi je primjer djevojke kojoj su SCREEN modeli naočala idealan saveznik u uspješnom obavljanju njenih dnevnih ciljeva i zadataka. Zbog naravi svog posla, Ema dugo vremena provodi prvenstveno na mobitelu i laptopu, a brigu o svojim očima stavlja na prvo mjesto i dok je pored ekrana nikad se ne odvaja od svojih Izipizi SCREEN naočala.


Naočale iz SCREEN kolekcije imaju posebne leće koje filtriraju 40% „plavog svjetla“ s „tankih“ ekrana te unose dašak stila, elegancije i modernog dizajna u vašu svakodnevicu. Pa tako, dok vi bezbrižno surfate po internetu naočale Izipizi štite vaše oči od štetnih HEV zraka koje su nova opasnost koja nam prijeti jer smo joj izloženi konstantno, one spadaju u plavi pojas elektromagnetskog svijetla, blizu ljubičastih zraka, a našoj koži iznimno štete jer prodiru dublje i uzrokuju veća oštećenja i starenja kože.


Uz svoj posao, Ema je i studentica, pa se u njenoj torbi ili uz knjigu uvijek nađe i READING model naočala koje su kvalitetne, lagane i udobne. Dolaze u verziji bez dioptrije te u verzijama dioptrija +1.00, +1.50, +2.00, +2.50 i +3.00. 
Nošenje SCREEN i READING naočala, danas je imperativ brige o zdravlju naših očiju, a Ema nam pokazuje kako i ovi modeli naočala mogu biti stylish i odvažan modni dodatak.


U Izipizi ponudi možemo pronaći naočale za čitanje, sunčane naočale, naočale za zaštitu od ekrana, kao i naočale za djecu i cijelu obitelj. Izipizi naočale svojim jedinstvenim dizajnom, visokom kvalitetom i širokim spektrom boja malo koga ostavljaju ravnodušnim. Sve novosti vezane uz ovaj brend možete pratiti na službenim Facebook i Instagram stranicama. Izipizi naočale možete nabaviti u Rijeci u Optici M (Sokol Kula 4c), Puli u Laar&Co. Concept Storeu (Verudela 15), u Rovinju u Eye Clubu (Grand Park Hotel) i na web shopu Lafaboo.