Problemi s popravcima

Snimka pogledana 12 milijuna puta: Rus zapalio Mercedes vrijedan 170 tisuća dolara

S.M.

Foto: YouTube Screenshot

Foto: YouTube Screenshot

Prijatelj je otkrio kako Mercedes za popravak nije koristio originalne dijelove.Ruski mediji pišu da je mladi vlogger Mikhail Litvin kupio novi Mercedes u prosincu prošle godine za oko 170 tisuća dolara pa ga nedavno i zapalio.


Litvin tvrdi da njegov Mercedes-AMG G63 nije bio izdržljiv. Unatoč tome što je navodno s vozilom prešao 15,000 km, tvrdi da je auto bio stalno na popravku.


Zbog toga, ali i navodne slabe suradnje od strane Mercedesa koji nije prihvaćao odgovornost, ruski je vlogger odlučio da je najbolje rješenje – spaliti auto.
Njegov je auto bio na popravku četiri puta otkako ga je kupio, a Mercedes je nevoljko prihvatio platiti popravke. Navodno su mu vratili vozilo bez da su ga doista i popravili.


Litvin kaže da je na kraju odvezao auto prijatelju nakon što je Mercedes odbio popravak, a prijatelj je otkrio kako Mercedes za popravak nije koristio originalne dijelove, piše Oddity Central.


Kad je Litvinu prisjelo trošenje novca na skupocjene popravke, odlučio ga se riješiti. I to na način koji će zasigurno privući pozornost.


Ranije ovog mjeseca, dovezao je auto na čistinu i polio ga benzinom. Zatim ga je zapalio.