Ljeto 2021.

Sheriff & Cherry predstavio novitete: Najnovija kolekcija sunčanih naočala naprosto oduševljava

Life

Foto: Slavica Josipović

Foto: Slavica Josipović

Kreativni mastermind brenda Mauro Massarotto predstavio je četiri nove serije sunčanih naočala.

Sheriff & Cherry ovoga tjednu u zagrebačkoj Galeriji FORUM organizira svoj POP UP Store & Archive Sale u sklopu kojeg je predstavio i svoju najnoviju kolekciju sunčanih naočala za ljeto 2021.


Tom prigodom u Galeriji Forum okupili su se brojni modni znanci i prijatelji brenda, a kreativni mastermind brenda Mauro Massarotto predstavio je četiri nove serije sunčanih naočala.


Luka Nižetić, Foto: Slavica Josipović


Ivana Vukušić, Foto: Slavica Josipović


Tina Lončar, Foto: Slavica Josipović


Serija MARITIME


Nova serija intrigantnih okvira, u “gusarskom” stilu, pravo je blago koje ovog ljeta vrijedi uloviti. Dizajn okvira u pravom je “pomorskom” stilu sačinjen od prepoznatljivih motiva metalne užadi i čvorova izrađenih od plemenite kovine, a delikatna izrada daje mu neodoljivi dašak luksuza.


Serija se sastoji od modela Antibes, Nassau, Portofino.


Portofino


Serija THE ROPE BAR


Za sljedeći ljetni rave, Sheriff & Cherry se ukrcava na svemirski brod. Ovu kolekciju naočala odlikuje minimalistički stil. Riječ je o reinterpretiranim klasicima kroz koje se isprepliće omiljeni motiv užeta, a u ovom inovativnom konceptu na poseban se način spajaju prošlost, sadašnjost i budućnost.


Serija se sastoji od modela Paramaribo, Cayenne, Georgetown.


Georgetown


Serija THE CHUNKY ONE


Serija sunčanih naočala s okvirima klasičnih oblika, ali istovremeno predimenzioniranima i naglašenima jarkim nijansama, izrađena je od neuobičajenog talijanskog acetata. Da, nešto kao da je Aristotle Onassis susreo Jeffa Koonsa. Modeli nose nazive destinacija na kojima voli uživati jet set, tako da The Chunky One kolekcija unosi dašak raskošnog života. Naravno, okupanog sunčevim zrakama.


Serija se sastoji od modela Capri, Skorpios, Acapulco.


Acapulco


Serija THE CAPITANO


The Capitano je odavno klasik. Prepoznatljiva kombinacija metala i motiva u obliku čvora, predstavlja jednu od najranijih vizija brenda Sheriff & Cherry, a ono što je posebno jest da naočale dolaze u kombinaciji s prozirnim lećama. Nije niti čudo, osim dobrog čvora, ne postoji ništa drugo što će jedan kapetan poželjeti više od bistrog pogleda na more.


Serija se sastoji od modela Capitano u nekoliko verzija i s raznim izborima flat leća.


Sheriff & Cherry Popu Up & Archive Sale u Galeriji Forum (Teslina 16) ostaje otvoren još u utorak 18. svibnja i srijedu 19. svibnja od 10 do 20 sati. U ponudi su modeli naočala i komadi odjeće iz svih dosadašnjih Sheriff & Cherry serija i kolekcija te razni dizajnerski uzorci ovog globalno obožavanog brenda s rovinjskim DNK – naočale, odjeća, kupaći kostimi, dodaci za plažu, torbe, … po vrlo povoljnim cijenama. Također, u prizemlju galeriju izložen je i dio komada iz bogate Sheriff & Cherry arhive.


Capitano


SHERIFF & CHERRY


Multidsciplinarni kreativni studio Sheriff & Cherry osnovao je 2004. godine Mauro Massarotto. Prva kolekcija Sheriff & Cherry sunčanih naočala predstavljena je 2010. godine, a početkom ljeta 2019. Massarotto je predstavio svoju prvu Capsule kolekciju odjeće i kupaćih kostima Sheriff & Cherry Boatlife. Do sada je  Sheriff & Cherry predstavio dvije potpune kolekcije EDITION 1 EDITION 2 te zanimljivu suradnju sa skandinavskim proizvođačem kišnih kabanica ELKA. Rihanna, Beyonce, Keira Knightley, Frank Ocean, Klaxons, Neneh Cherry, Chanel Iman, Grimes, Honey Dijon, Oumi Janta … samo su neki od svjetskih faca koje su do sada „pale“ na Massarottov dizajn!