"We Love All of Them Unreachable Things"

Prva limitirana kolekcija novog brenda Orojoporo donosi trilogiju haljina

Life

Foto: PR

Foto: PR

Iza brenda stoji Petra Sučić Roje, arhitektica je koja se dugi niz godina bavi dizajnom uzoraka.Intuitivno, upečatljivo i autentično riječi su koje opisuju prvu trilogiju haljina brenda Orojoporo – Daisy, Tulip i Lily.


“Pogled koji me vidi onakvom kakva želim biti, nezaustavljiva i ushićena žena na ulici u high – end odjevnim komadima nikoga neće ostaviti ravnodušnim”, stoji u opisu.


Petra Sučić Roje arhitektica je koja se dugi niz godina bavi dizajnom uzoraka i posebnu pažnju poklanja skladu boja, oblika i proporcija.

Za svoje radove, Sučić Roje je i svjetski priznata te je dobila Type Directors Club nagradu i uvrštena u knjigu najbolje svjetske tipografije za 2017.godinu u New Yorku, a 2004. godine pobijedila je na natječaju za vizualni identitet proslave 75 godina National Symphony Orcestra Kennedy Centra u Washingtonu.


Inspiraciju pronalazi u prirodi. Kvadrivij.S obzirom da matematičke operacije postoje samo u ljudskoj svijesti, kao i idealni geometrijski pojmovi ova dizajnerica simulacijom prenosi unikatne geometrijske uzorke na tkaninu, pa njezin upečatljiv dizajn postaje aksiomatski definiran i neuništiv.


Ovi odjevni komadi privući će pozornost svake žene!


Kolekcija će biti dostupna preko Instagram profila Orojóporo od ponedjeljka 23. svibnja 2022.


__


Kreativno vodstvo: Petra Sučić Roje i Sanda Šeparović


Video: Marko Gregurić / STAV studio
Fotografija: Stanislav Kostić
Model: Ivana Petković Čevra
Kosa: Frizeraj, Petra Uremović
Make up: Josipa Drpić