7 modnih pitanja

Petra Meštrić: “Sretne i zadovoljne osobe zrače nekom posebnom ljepotom”

Dijana Ljubanović

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Upoznajte Petru, studenticu medicine koja njeguje tako jednostavan, a tako upečatljiv stil bez greške.Instagram je šareniji i inspirativniji nego ikad, stoga dopustite da vam pomognemo u izdvajanju profila u koji možete zaviriti kada vam ponestane modnih ideja.


Ako tražite stil koji kombinira snažnu osobnost s high street modom, otmjene komade sa svakodnevnom casual garderobom, to je to. Još važnije, naša današnja sugovornica Petra Meštrić se usredotočuje na održivost, pomažući u izgradnji stila s bezvremenskim komadima koje nećete izbaciti nakon jedne sezone.


Identitet je oduvijek usko povezan sa stilom. Nažalost, taj način razmišljanja ne stari. Stoga, da biste u svakom trenutku ostavili dobar dojam, pogledajte kako to radi Petra i ne dozvolite da vaš stil ostane nedovršen.

Tko je Petra, čime se bavi i kako bi opisala svoj stil?


Petra je studentica medicine i Instagram model. Za sebe bih rekla da sam zaljubljenica u modu, shopping i dobru hranu. Po prirodi sam ambiciozna, uporna, točnije pravi bik po horoskopu. U Rijeku sam doselila iz Varaždina 2015. godine kad sam ovdje upisala medicinu, te sam se vrlo brzo zaljubila u ovaj grad koji bi mogla nazvati svojim drugim domom.


Omiljeni kreator/brend i zašto?


Kad je riječ o modnim bendovima istaknula bih Tommy Hilfinger i Zaru, oni se nekako najbolje uklapaju u moj stil. Volim pratiti trendove i nositi odjeću različitih brendova.Što je za Vas moda?


Moda je za mene stil života, ispušni ventil i način na koji mogu pokazati svoju kreativnost. Veliki sam obožavatelj Instagrama i društvenih mreža općenito te jako volim dijeliti svoje modne kombinacije sa svojom Instagram zajednicom.


Kakvu ulogu imaju modni dodaci u Vašem stilu? Gdje ih kupujete i koji su vam omiljeni?


Obožavam modne dodatke i smatram da ih ni jedna žena ne može imati previše. Dobri modni dodaci mogu podići svaku kombinaciju. Obožavam torbice, a modne dodatke kupujem gdje god stignem.Koja Vam je omiljena boja, a koji materijal?


Obožavam roza boju i svevremensku crnu. Crna mi je trenutno favorit jer se može kombinirati sa svime. Inače obožavam šarenilo u svom ormaru i mislim da imam odjevne komade u gotovo svim bojama. Od materijala volim pamuk i svilu.Što volite u ljetnoj garderobi, što u zimskoj?


U ljetnoj garderobi volim lagane haljine, sandale i to što šarenije to bolje. U zimskoj garderobi preferiram kapute i dobre čizme, a zimi je i moja odjeća nešto tamnijih boja nego ljeti. Traperice i štikle preferiram i ljeti i zimi.Modni savjet koji biste dali čitateljicama?


Uvijek budite svoje i ne zamarajte se tuđim mišljenjem. To je moj savjet za čitateljice i u modi i u ostalim sferama života. Nosite ono u čemu se osjećate lijepo i ugodno i ne zaboravite; sretne i zadovoljne osobe zrače nekom posebnom ljepotom.Volite modu i želite inspirirati naše čitateljice svojim modnim kombinacijama? Odgovoriti na 7 modnih pitanja? Taggajte @life_novi_list na svojim Instagram streetstyle fotkama. Možda iduće nedjelje baš vaš stil posluži kao Modna inspiracija s Instagrama