Veliki modni povratak

Ovo je vodeći modni trend kada su torbe u pitanju

Mija Dropuljić

FOTO: PR

FOTO: PR

Ove torbe vidjet ćete uskoro posvudaTorbe s lancem doživjele su svoj veliki povratak! Ovog proljeća viđat ćemo ih posvuda. Nosit će se na posao, na kavu s najdražom prijateljicom, ali i na večeru u nešto manjem izdanju. 


Čini se kako je ova godina godina velikih comebackova kada su neki davno zaboravljeni komadi u pitanju. Torbe s debljim ili tankim lancem bile su u jednom periodu izuzetno popularne. Bilo je teško naći torbicu s običnim remenom. Nakon što su bile posvuda, iznenadno su nestale i tek smo mogli nabasati na pojedine primjerke. 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)

Ako je sudeći po društvenim mrežama, fotkama brojnim influencera, ali i ponudama high street brendova torbice s metalnim lancem nosit će se od jutra do mraka. 


Torbe dolaze u raznim dimenzijama, ali jednako tako i u raznim bojama. Možete se odlučiti za klasični primjerak u crnoj ili bijeloj boji. Ako pak želite da upravo torba bude glavni adut vašeg proljetnog stylinga, odabrat ćete model u jarkoj boji.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Petra Skitnica © 👸🏼 (@skitnica)Provjerili smo aktualnu ponudu vodećih high street brendova te pronašli najbolje modele torbica s lancem. 


Pull&Bear (139,90 kn)


Reserved (199,90 kn)


Pull&Bear (149,90 kn)


Zara (179,90 kn)


Mango (349,90 kn)


Stradivarius (119,90 kn)


Bershka (99,90 kn)


Zara (199,90 kn)


Mango (349,90 kn)


Reserved (139,90 kn)


Zara (299,90 kn)


Bershka (99,90 kn)