Revival

Ovaj odjevni komad se vraća u modu. Mnogi će reći: “Ne!”

Mija Dropuljić

FOTO: PR

FOTO: PR

Ako ste mislili da ste ove godine vidjeli apsolutno sve, moramo vas razočarati. Jesen je označila povratak još jednog zaboravljenog komada



Slobodno možemo reći kako je 2021. godina povrataka na području mode. Mnogi zaboravljeni komadi ponovno su postali popularni, a pojedine modne dekade doživjele su veliki revival. No, čini se da u modni mainstream dolaze oni nekoć omraženi komadi za koje smo se nadali da će zauvijek ostati u modnoj prošlosti, pospremljeni na samo dno ormara zajedno s analognim fotografijama. 


Ako ste mislili da ste ove godine vidjeli apsolutno sve, moramo vas razočarati. Jesen je označila povratak još jednog zaboravljenog komada – vratile su se tajice s prorezom i trakicama za stopala!


Trakice za stopala? Pitate se jesu li to one skroz uske tajice dužine iznad gležnja koje se “zakače” za petu? Da, upravo o tim tajicama pričamo. 




Doslovno u ponudi svakog high street brenda možete naći po barem jedan primjerak tajica s trakicama i prorezom. Kao nekoć, ovaj komad dolazi u tri bazične boje – crnu, bijelu i bež. 


Također se i nose kao nekoć. One nisu rezervirane za sportske aktivnosti već se nose za svaki dan ili večernji izlazak, uz ravne cipele, ali i one na visoku petu. 


Od Zare, preko Reserveda do Manga, svaki brend u svojoj ponudi nudi verziju ovih nekoć popularnih tajica. Svjetske modne influencerice već neko vrijeme nose ovaj modni trend, a sudeći prema velikoj ponudi, uskoro ćemo ga viđati i na našim ulicama. Hoćete li nositi ovaj modni trend?


Zara (139,90 kn)


Reserved (139,90 kn)


Mango (349,90 kn)


Stradivarius (139,90 kn)


Zara (139,90 kn)


Mango (169,90 kn)


Pull&Bear (139,90 kn)


Mango (169,90 kn)


Zara (149,90 kn)


Bershka (139,90 kn)


H&M (34,99 eura)


Zara (179,90 kn)