Fantastični komadi od samta

Obožavate samt? Onda će vas sljedeća kolekcija oduševiti

Mija Dropuljić

FOTO: Stradivarius

FOTO: Stradivarius

Kombinacije koje obožavaju modne influencericeSamt je onaj materijal kojeg ili volite ili ne. Samt je također onaj materijal kojeg trebate znati nositi. On je upečatljiv i retro i traži dobar osjećaj za slaganje outfita. 


Odjevni komadi od samta ako se dobro slože, pretvaraju vaš styling u pravi modni statement. U samtu ćete djelovati moćno i chic, kao da ste sišli s modne piste ili se vratili sa snimanja modnog editorijala. Samt posebno dobro izgleda kada je u boji, a ako se poigrate ili s colour blockingom ili slaganju stylinga u jednoj nijansi, nigdje nećete proći nezamijećeno. 


Popularni high street brend Stradivarius predstavio je cijelu kolekciju koja je posvećena ovom omiljenom materijalu brojnih modnih influencerica. Hlače, blejzeri, tajice, košulje – s ovom kolekcijom će sve ljubiteljice samta doći na svoje. 

Kolekcije je koncipirana tako da možete odabrati samo jedan statement komad, ali isto tako možete složiti cijeli styling u istoj boji ili se poigrati s različitim bojama. 


Mali styling savjet za kraj – samt posebno dobro pristaje uz pletivo. Oba materijala su topla i imaju bogatu teksturu – kombinacija s kojom ove jeseni i zime nećete pogriješiti.