Pink life

Obožavate pink komade? Onda je nova Mango kolekcija kao stvorena za vas

Mija Dropuljić

FOTO: PR

FOTO: PR

Pink odjevni komadi stvoreni su za začiniti vruće ljetne daneThink pink, nosi ružičaste naočale, pink life – pink boju često asociramo na bezbrižan život, neopterećen, nekako odmaknut od surove realnosti. Život u svom bubbleu, daleko od briga i mora. Možda upravo zbog toga se u pink odjevnim komadima osjećamo tako poletno, tako energično, nasmijano i lagano.


Pink je bez obzira na modne trendove uvijek u ponudama high street brendova. Dok su posljednjih sezona dominirali pastelni tonovi i pink se pojavljivala u kolekcijama nekako sramežljivo i nenametljivo, ovog ljeta u ponudu stižu upečatljivi komadi u kojima ćete plijeniti poglede.


Popularni high street brend Mango u najnovijoj kolekciji predstavio je fantastične pink komade koje podjednako možemo nositi za vruće ljetne dane, ali lako ih transformiramo i u poslovni look kada jednom godišnji završi. 
Dominiraju lepršavi i udobni krojevi, posebice kada su u pitanju poslovna odijela koja su sve samo ne klasična. Upečatljive su svakako i haljine u kojima ćete rijetko gdje proći nezapaženo.


Uz ravne sandale pratit će nas tijekom svake ljetne večeri, no ako ih kombinirate uz sandale na petu, pretvaraju se u pravi glam look. 


Cijena: 249,90 kn


Cijena: 699,90 kn


Cijena: 549,90 kn


Cijena: 349,90kn


Cijena: 349,90 kn


Cijena: 249,90 kn


Cijena: 549,90 kn


Cijena: 599,90 kn