Tower Center Rijeka

Obišli smo riječke trgovine i pronašli odlične komade na sniženju

Mija Dropuljić

FOTO: Slađana Ostić

FOTO: Slađana Ostić

Modna influencerica Slađana Ostić nas je odvela u shoppingSiječanj je glavni shopping mjesec i to iz veoma jednostavnog razloga – u svim trgovinama vladaju sniženja. Za razliku od onih ljetnih, zimska sniženja su izvrsna za obnovu cjelokupne garderobe, od jesensko-zimskih do proljetno-ljetnih komada, u ponudi možemo uistinu naći svega po malo.


Kako se ne bi izgubili u moru fantastičnih sniženja, u shopping u Tower Center Rijeka nas je odvela Slađana Ostić, poznatija kao Slakipalaki, s kojom smo odabrali odlične outfite. 


Kako bi shopping za vrijeme sniženja bio uspješan, a vi zadovoljni, važno je prije samog odlaska dobro razmisliti što vam je sve potrebno. Tako funkcionira i Slađana. 


Varteks Limited kaput (1974,00 kn), Reserved dolčevita (119,90 kn), Reserved hlače (159,90 kn), Mass čizme Creator (399,50 kn), Optika Anda naočale Valentino (2226,00 kn)
“Kao i uvijek, promislite što vam zbilja nedostaje u ormaru i u koje komade bi trebali uložiti. Zimska sniženja su idealna prilika da ulovimo neke kvalitetne klasične komade po nižim cijenama. Napraviti popis!  A ukoliko nam se u shoppingu zbilja svidi nešto što nije s popisa, trebamo smisliti barem 5 outfita u kojemu ćemo moći nositi taj jedan komad. Tako ćemo biti sigurniji da smo odabrali nešto što ćemo i doista nositi”, savjetuje za početak Slađana. 


Optika Anda naočale Gucci (2373,00 kn), majica Replay (380,00 kn), kaput Mango (599,90 kn), suknja Mango (199,90 kn), torba Mango (129,90 kn), kapa Aldo (114,00 kn)


Influencerica prije samog odlaska prvo pogleda što joj sve nedostaje u ormaru te se za vrijeme shoppinga fokusira upravo da te komade. 


“Naravno, ukoliko naletim na neki odličan ulov i komad za koji znam da ću ga puno nositi, onda ne propustim priliku”, objasnila je Slađana. 


Varteks kaput (1974,00 kn), Reserved dolčevita (119,90 kn), Mango kardigan (169,90 kn), Replay torbica (354,00 kn) , Replay traperice (440,00 kn), Replay čizme (688,00 kn), Optika Anda naočale Valentino (2226,00 kn)


Ove godine je slađani potreban dobar kaput, stoga smo u Tower Centru Rijeka posebnu pozornost obratili na ponudu sniženih kaputa. U ponudi smo pronašli jedan kaput iz Manga i jedan iz Varteksa. 


“Ovaj iz Varteksa je malo klasičniji i mislim da se zbilja isplati uložiti u njega jer će trajati godinama.”


Pulover Reserved (159,90 kn), hlače Mango (169,90 kn), torbica Aldo (216,00 kn), cipele Mango (249,90 kn), Optika Anda naočale Gucci (2373,00 kn)


Nismo mogli, a da ne upitamo Slađanu koja top tri komada bismo trebali na ovim sniženjima svakako potražiti. 


“Ako će godina biti slična prethodnoj, onda definitivno u neku udobnu i kvalitetnu trenirku. Trenirke će i dalje nastaviti biti jako trendi, a vjerojatno će to biti i naš najčešći modni odabir ove godine. Osim toga, uvijek volim uložiti u neke malo bolje čizme, npr. u Chelsea model koji će biti popularan i iduće zime te neki dobar blejzer”, istaknula je Slađana te u nastavku objasnila koji je njen najdraži styling iz shoppinga iz Tower Center Rijeka:


Reserved dolčevita (119,90 kn), Reserved hlače (159,90 kn), Mass čizme Creator (399,50 kn)


“Omiljen mi je onaj s Reserved culottes hlačama, bež dolčevitom, Varteks kaputom i robusnim čizmama iz Massa. U tom outfitu mi se najviše sviđa kombiniranje ‘edgy’ detalja (u ovom slučaju bi to bile čizme i kaput strogog kroja) s  nježnim, bež tonovima dolčevite i širokih hlača koje podsjećaju na suknju.”


Nemojte propustiti zimska sniženja i svoju priliku da ugrabite odličan komad po pristupačnijim cijenama. Sniženja ne traju još dugo, a cijene su i dodatno pale. 


___


 Sadržaj nastao u suradnji s partnerom Tower Center Rijeka.