Moda za sve

Revija za ‘stvarne žene’: Na pisti majke, sestre, prijateljice, čak i bake

Ivana Kocijan

Posebnost tog modnog događanja bila je haljina posebno dizajnirana samo za tu prigodu. Njezina dizajnerica Petra Perković koja se krije iza brenda Pepa design inspiraciju je pronašla upravo u ZTC-uRIJEKA U Zapadnom trgovačkom centru protekle je subote održana modna revija pod nazivom »Moda za sve«.


   Posebnost tog modnog događanja bila je haljina posebno dizajnirana samo za tu prigodu. Njezina dizajnerica Petra Perković koja se krije iza brenda Pepa design inspiraciju je pronašla upravo u ZTC-u, kao i u našoj regiji. U plavo-bijeloj haljini pred publikom se modnom pistom prošetala Riječanka Nikolina Miletić, televizijska voditeljica, studentica Pravnog fakulteta te najljepša Hrvatica po izboru jednog nacionalnog tjednika.


   Nesvakidašnja je revija inače bila posebna po tome što je okupila osobe različitih profila kojima je zajedničko to što su se preksinoć prvi put našle na modnoj pisti. Prve su manekenske korake tako prekjučer napravile stvarne djevojke i žene, majke, sestre, prijateljice pa čak i bake koje su se predstavile u modnim kombinacijama brendova iz ZTC-a, a koje su namijenjene ženama svih dobnih skupina. Moda je ponekad površna, a vesele dame koje su uljepšale subotnje predvečerje u ZTC-u pokazale su da su sport, obitelj, ljubav, pozitiva i osmijeh uvijek u modi.