Top ili flop

Mislili smo da smo vidjeli sve, a kad ono stigla odrezana traper jakna

Mija Dropuljić

FOTO: Bershka

FOTO: Bershka

Komad rezerviran samo za one najodvažnije trendsetericeTeško je zamisliti proljeće bez traper jakne. Počinjemo je nositi s prvim toplijim sunčanim danima, ljeti je nosimo sa sobom kada večeri budu nešto hladnije, a teško se odvajamo od nje tijekom prvih jesenskih dana. 


Obožavamo jer iz dva jednostavna razloga – pristaje uz sve modne kombinacije i grije. No, što se dogodi kada jakna ostane bez ta dva glavna aduta. Onda ne znamo što da radimo s dotičnom traper jaknom. 

U potrazi za novim primjerkom traper jakne naletjeli smo na jedan izuzetno poseban komad kojeg će nositi samo najhrabrije modne trendseterice. Jer ova traper jakna je prije svega statement, ne nosimo je zbog njene praktičnosti. 


Takozvani crop trend je zavladao ove godine, tako da možemo u ponudama high street brendova pronaći skoro pa sve gornje odjevne komade odrezane.Bershka je tako predstavila odrezanu traper jaknu. Jakna po cijeni od 199,90 kn i dalje ima duge rukave, no ona je toliko odrezana da prekriva tek nešto više od ramena. 


Ovaj komad će oduševiti trendseterice koje vole istražiti do kraja modne trendove. Praktičnost komada je diskutabilna, no da ćete u ovoj jakni ostaviti dojam je neupitno.