7 modnih pitanja

Lucija Hrkać – šarmantna studentica koja zna sve o super efektnim svakodnevnim kombinacijama

Dijana Ljubanović

FOTO/Instagram @lucijahrkac

FOTO/Instagram @lucijahrkac

Svi se moramo oblačiti ujutro.Volimo miješati stvari i pokazivati svoju osobnost kroz svoju odjeću i dodatke. Neki od nas imaju jedinstvenu sposobnost kombiniranja stvari pretvarajući ih u famozne spojeve koji privlače poglede. Našu pažnju na Instagramu privukla je Lucija koja ima bogato znanje o tome gdje pronaći novu stilsku inspiraciju i kako je pretvoriti u svakodnevnu odjeću koja ostavlja savršen dojam.


U nastavku upoznajte simpatičnu studenticu koja nas je potpuno šarmirala svojom jednostavnošću, iskrenošću i toplinom.


View this post on Instagram

A post shared by 𝘓 𝘜 𝘊 𝘐 𝘑 𝘈 (@lucijahrkac) on

Tko je Lucija, čime se bavi i kako bi opisala svoj stil?


Zovem se Lucija Hrkać, imam 21 godinu i studentica sam treće godine Učiteljskog fakulteta u Rijeci. Svoj stil bih definitivno nazvala raznolikim, jer iz dana u dan varira od toga kako se osjećam i koja je prigoda. Uglavnom volim streetstyle, casual i elegantni stil.


Omiljeni kreator ili brend i zašto?


Rijetko kada kupujem brendiranu odjeću, više pronalazim inspiraciju u Zari, Stradivariusu, Bershki, Mangu... Mislim da se u tim dućanima stvarno može pronaći puno različitih odjevnih predmeta, da većinom imaju taj mladenački modni koncept i uvijek drže korak sa aktualnim modnim trendovima.


Što je za vas moda?


Za mene je moda izražavanje osobnosti i kreativnosti kroz odjevne predmete. Jako se volim igrati sa kombinacijama i važno mi je da se u tome dobro osjećam.


View this post on Instagram

A post shared by 𝘓 𝘜 𝘊 𝘐 𝘑 𝘈 (@lucijahrkac) on4. Kakvu ulogu imaju modni dodaci u vašem stilu? Gdje ih kupujete i koji su vam omiljeni?


Iskreno mislim da modni dodaci igraju veliku ulogu kod odabira outfita i da mogu podignuti i neki najobičniji look. Najviše volim nakit, remenje i slatke rajfove/ marame, a kupujem stvarno gdje god mi se nešto svidi, čak dosta naručujem online preko Asosa ili već navedenih dućana.


5. Omiljena boja i materijal?


Nemam jednu omiljenu, ali jako volim pastelne boje i jako se dobro slažu u kombinaciji, one su mi definitivno trenutni favorit. Što se tiče materijala, ne mogu baš izdvojiti neki koji se posebno ističe, možda tvid više me zaintrigiraju uzorci. Tu mi često zapinju za oko pepito, životinjski ili polka dots uzorci.


View this post on Instagram

A post shared by 𝘓 𝘜 𝘊 𝘐 𝘑 𝘈 (@lucijahrkac) on6. Što volite u ljetnoj garderobi, što u zimskoj?


Mislim da mi se tu najveći kontrast stvara u bojama. Ljeti volim nositi jarke boje, dok zimi više prevladavaju tamni i hladniji tonovi u mom ormaru.


7. Modni savjet koji bi dala čitateljicama?


Moj modni savjet je da uvijek nosite ono u čemu se osjećate super i privlačno! Smatram da osim odjeće, svaka žena nosi i stav koji pridodaje njezinom modnom izričaju.


View this post on Instagram

A post shared by 𝘓 𝘜 𝘊 𝘐 𝘑 𝘈 (@lucijahrkac) onVolite modu i želite inspirirati naše čitateljice svojim modnim kombinacijama? Odgovoriti na 7 modnih pitanja? Taggajte @life_novi_list na svojim Instagram streetstyle fotkama. Možda iduće nedjelje baš vaš stil posluži kao Modna inspiracija.