Haljina od organze

Ljubav na prvi pogled: Romantična haljina iz Reserveda

Mija Dropuljić

U aktualnoj ponudi high street brenda našla se i divna haljina od organzePostoji oni odjevni komadi u koje se zaljubilo na prvi pogled. Na drugi već slažemo razne kombinacije u glavi. Na trećem smo dotični komad već kupili. Ako je ljubav fatalna, kupili smo ga već na prvi pogled. 


S druge pak strane postoji oni komadi u koje smo u isto vrijeme zaljubljeni i kojima se divimo, ali nemamo apsolutno pojma kako bi dotični komad uklopili u outfit. 


FOTO: PR
Cijena iznosi 399,90 kn


Jedan takav komad se našao u novoj kolekciji popularnog brenda Reserved. U pitanju je midi haljina od organze koja je nježna, romantična, kao iz nekog drugog vremena. Prva asocijacija je proljetni piknik i trčanje bosih nogu kroz mekanu travu. 
Na prvu haljina djeluje teška za kombiniranje, no onaj drugi pogled je krucijalan. On pokazuje da haljina nije prozirna, odnosno da ima nježnu pothaljinu. Tako su otkriveni oni dijelovi koji trebaju biti otkriveni. Ova haljina će se fantastično uklopiti uz omiljene balerinke, ali bez straha je možete nositi uz robusnije komade, poput bajkerskih čizama i kožne jakne.