Zvijezda svakog tuluma

Komad tjedna: Šljokičasta mini haljina iz Zare

Mija Dropuljić

FOTO: Zara

FOTO: Zara

U ovom komadu ćete plijeniti poglede gdje god se pojaviteSvaka žena u svom ormaru treba uz malu crnu haljinu imati i njenu suštu suprotnost. U pitanju je šljokičasta haljina koja je sve samo nije decentna. 


Šljokičaste haljina je svečana, zabavna i razigrana, to je pravi statement komad koji se nosi za posebne prigode. To može biti tek izlazak s curama ili svečanosti poput vjenčanja – s ovim komadom nikad nećete pogriješiti. 

No, bez obzira na to što je ovaj komad upečatljiv i što ćete u njemu uvijek plijeniti poglede, on je u jednu ruku bezvremenski. Naime, šljokice nikad ne izlaze iz mode, a kako se nose za posebne prigode, uvijek su prikladne. 


Ujedno je šljokičastu haljinu veoma jednostavno za kombinirati. Možete se odlučiti za total glitter look, odnosno nositi šljokice od glave do pete. To znači da birate šljokičaste cipele, raskošnu frizuru i jak make up te torbicu koja prati blještavilo. Kombinirati je možete uz crne ili zlatne detalje, a ovaj komad odlični pristaje i uz visoke crne čizme. Za koju god se kombinaciju odlučili, bit ćete zvijezda svake proslave. 


U aktualnoj ponudi high street brenda Zara pronašli smo jednu takvu haljinu. Retro kroj, sive šljokice i dugi rukavi pretvaraju ovaj komad u must have ove zime. Haljina dođe po cijeni od 399,90 kn.