Savage x Fenty nova kolekcija

Kada ugledaš Rihannu u novom Savage x Fenty donjem rublju, odmah poželiš pisati Djedu Božićnjaku

Mija Dropuljić

FOTO: IG@savagexfenty

Za promociju nove kolekcije Rihanna je odradila fantastičan photo shootingJedno moramo priznati Rihanni – ona zna kako iskoristiti svoje ime i svoju pojavu kako bi privukla pažnju na svoje uspješne brendove. Odjeća, donje rublje i make up – Rihanna je stvorila pravo carstvo i tako se plasirala kao jedna od uspješnijih poduzetnica današnjice.


Uoči novim blagdana pozirala je u novim Savage x Fenty donjem rublju. Samo jedan pogled je dovoljan da poželimo dodati barem jedan komad na svoju wish listu za pod bor. 


Posve neočekivano najnoviji komadi iz kolekcije nisu crveni, kao većina donjeg rublja koje se plasira povodom božićnih blagdana. Rihanna je uspjela s donjim rubljem prenijeti pravi zimski ugođaj. 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli SAVAGE X FENTY BY RIHANNA (@savagexfenty)

Na fotografijama je vidimo u izrazito zanimljivom plavo-bijelom setu. Grudnjak se sastoji od tri dijela, a posebno pažnju privlači plava satenska mašna. Cjelokupni set priziva zimski ugođaj, snijeg i šuškanje ispod najdraže dekice uz kamin. 


Nova Savage x Fenty kolekcija je predstavljena uoči blagdana, a u ponudi su i posebni božićni paketi. Pripazite samo kada ove poklone uručujete, možda je bolje pričekati kada većina ukućana ode spavati.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli SAVAGE X FENTY BY RIHANNA (@savagexfenty)