7 modnih pitanja

Josipa Barunčić otkriva svoja modna pravila

Dijana Ljubanović

FOTO/Instagram @jo_nefelibata

FOTO/Instagram @jo_nefelibata

Znate li koja su to zlatna pravila dobrog stila?Važno je da vam odjeća koju birate pristaje, uložite u kvalitetno donje rublje. Modni dodaci su najveća modna vrijednost. Traper je vaš najbolji prijatelj.  T-shirt majice više su nego osnovni komadi garderobe. Bacite sve crno i ne opterećujte se trendovima. Vjerujemo da gotova sva ova modna pravila dobro poznajete, no ponekad jednostavno niste sigurni kako ih sve uspješno ujediniti. Nekim ženama to s lakoćom polazi za rukom. Jedna od njih je Josipa Barunčić koja otkriva svoje modne tajne .


Tko je Josipa, čime se bavi i kako bi opisala svoj stil?


Josipa Barunčić je djevojka koja živi na Krku i uživa u svom hobiju izrađivanja keramičkog posuđa i dekorativnih predmeta. Svoj stil bi opisala kao nalete kreativnosti i slobodu izražavanja osjećaja jer uvijek biram odjeću po raspoloženju, a najčešće nosim nešto jednostavno i elegantno.
Omiljeni kreator ili brend i zašto?


Volim kombinirati različite brendove, ovisno gdje nađem nešto što mi se sviđa, a najčešće su to Mango, Zara, Stradivarius i Pull&Bear jer njihove komade uvijek mogu uklopiti u svoj stil.Što je za Vas moda?


Za mene moda predstavlja način izražavanja osobnosti i kreativnosti.


Kakvu ulogu imaju modni dodaci u Vašem stilu? Gdje ih kupujete i koji su vam omiljeni?


Modni dodaci su mi važni jer daju onaj završni dojam cjelokupnog izgleda. Volim nositi nakit, a bez sata gotovo ne idem nigdje. Sunčane naočale su obavezne tijekom sunčanih dana. Torbice su moji omiljeni modni dodaci. Kupujem ih također u nekim od svojih najdražih dućana, a najljepši nakit od mjedi sam nedavno otkrila kod Kragrlice.Koja Vam je omiljena boja, a koji materijal?


Od boja omiljene su mi sve nijanse bež i bijele, a volim imati i pastelne boje u svojoj garderobi te boju kadulje. Zlatna mi je najdraža za modne dodatke. Kod materijala mi je najvažnija njihova kvaliteta.Što volite u ljetnoj garderobi, što u zimskoj?


U mojoj ljetnoj garderobi prevladavaju crop-topovi i kratke hlačice, a i haljinice često nosim, posebice kada idem na plažu. Zimska garderoba je puna kaputića i jakni, jednostavno im ne mogu odoljeti.


Modni savjet koji biste dali čitateljicama?


Nemojte se bojati izraziti svoju osobnost kroz modu, a najvažniji je naš stav na koji nosimo odjeću na sebi. I osmijeh, uz njega je svaka kombinacija pun pogodak.Volite modu i želite inspirirati naše čitateljice svojim modnim kombinacijama? Odgovoriti na 7 modnih pitanja? Taggajte @life_novi_list na svojim Instagram streetstyle fotkama. Možda iduće nedjelje baš vaš stil posluži kao Modna inspiracija s Instagrama.