Kontrast je IN

Je li ovo najodvažniji modni trend proljeća?

Mija Dropuljić

FOTO: PR

FOTO: PR

Ovog proljeća se nosi kontrastOdređena boja, komad, kroj, uzorak – svake sezone nametne se pojedini modni trend koji vlada high street trgovinama, a sukladno tomu i ulicama. Navikli smo na odvažne modne trendove u kojima dominiraju statement komadi vrlo upečatljivog kroja ili boje. Nosili smo kombinacije najčudnijih boja koje uopće na prvu ne idu zajedno.


Odvažili smo se i na veoma oskudne modne trendove. Ovog proljeća vidljiv je jedan posve drugačiji modni trend – nosimo komade koji su napravljeni od dva ili više različitih materijala, odnosno boja ili uzoraka. 


Ovaj modni trend, primjerice, kombinira tamni traper na jednoj nogavici i svjetliji na drugoj. Prvi komadi su se pojavili početkom godine i redom su u pitanju bile traperice. 


Stradivarius (199,90 kn)


Bershka (199,90 kn)
Za proljeće se asortiman proširio – sako, odijela, dukse, košulje, suknje… Čini se kako ne postoji komad koji je ove sezone napravljen od identičnog materijala. 


Kako nositi ovaj modni trend?


Ovaj modni trend je prvenstveno namijenjen za odvažne modne trendseterice koje nemaju problema s modnim eksperimentiranjem te nemaju ništa protiv pogleda koji na ulici proučavaju njihov outfit. 


Možete se odlučiti za samo jedan komad koji će dominirati stylingom. U tom slučaju ostatak looka treba biti bazičan i neupadljiv. Ako se pak odlučite igrati s više komada, savjetujemo da budu kompleti, poput odijela. 


Pull and Bear (199,90 kn)


Bershka (299,90 kn)


Najsigurnije je uložiti u dobar sako kojeg lako možete kombinirati uz omiljene komade iz vašeg ormara. Dobar ulov su također i traperice koje će vašem looku pružiti završni upečatljiv touch. 


Za koju god se varijantu odlučite, nećete pogriješiti. Imajte samo na umu da ove komade nosite sa stavom. 


Mi smo za vas provjerili ponudu ovog modnog trenda u high street trgovinama i odabrali deset statement komada. 


Stradivarius (149,90 kn)


Stradivarius (139,90 kn)


Pull and Bear (199,90 kn)


Bershka (199,90 kn)


Bershka (199,90 kn)


Stradivarius (199,90 kn)