„Vamos A La Playa“

Infinity Design predstavio nakit stvoren za ljeto. Detalji sa školjkicama su neodoljivi

Sanda Milinković

Foto: Infinity Design, iStock background

Foto: Infinity Design, iStock background

Kolekciju čine ogrlice, narukvice i nanogice.Infinity Design predstavio je novu ljetnu kolekciju razigranog naslova “Vamos a la Playa”. Kolekcija miriše na more zahvaljujući neodoljivim detaljima kao što su školjkice, a žarke boje jasno nam daju do znanja da ljeto još nije gotovo.


Iva Bruketa nam je objasnila da je glavna misao vodilja u pripremi kolekcija bilo ljeto i svo ono šarenilo koje ljeto sa sobom dolazi.


Foto: Infinity Design


“Nakit u sebi ima morske detalje poput školjkica, a upotpunjuju ga razne vrste perlica, koje savršeno nadopunjuju sve detalje. Niti jedan komad nakita iz kolekcije nije isti, a kada krenem u izradu ispred sebe imam veliku količinu raznog materijala i jednostavno o trenutku rada ovisi kako će izgledati”, kaže nam.
Šarene i “žive” boje pršte ljetnom energijom, optimizmom i razigranošću, a kolekcija je namijenjena baš svima – od najmlađih do najstarijih ljubitelja nakita.

“Nakit se može nositi na razne odjevne predmete. Ponekad su dovoljan kaftan i primjerice kratke hlače, ali isto tako odlično se slažu uz bilo koju haljinu, bluzu ili majicu”, kaže nam Iva pa dodaje da posebnu pažnju privuku nanogice kada se nose na plaži.


Doznajemo da su najpopularnije i dalje školjkice u svim oblicima i bojama. “Netko nosi i po tri narukvice ili više nanogica, a jednostavno su takve da ih moraš staviti na sebe”, dodaje Iva.
Usput nam otkriva i da Infinity Design uskoro slavi i četvrti rođendan za kojeg je u planu događaj s najavom nove jesenske kolekcije, a ljubiteljice ovog brenda morati će još malo pričekati na detalje.


Do tada, provjerite trendi komade na Facebook i Instagram stranici Infinity Designa te uživajte u morskim avanturama uz moto “Vamos a la Playa”.