Kooglana Food & bar

Isprobali smo novosti s menija koje je uvela Kooglana. Oduševili nas odojak i janjetina s ražnja!

Life

Foto: Kooglana Food & Bar

Foto: Kooglana Food & Bar

Čim smo čuli za sočne vijesti s ražnja, morali smo isprobati ponudu!Obožavateljima dobrog zalogaja dobro je poznata Kooglana Food & bar koji se smjestio u Tower Centru Rijeka. U pred-pandemijsko vrijeme rado smo s ekipom provodili i po nekoliko sati kuglajući se u super atmosferi, a nakon toga se počastili slasnim zalogajčićima na istom mjestu.


Osim u kuglanju, mogli smo izazvati ekipu i na partiju biljara, zabaviti se zračnim hokejom i pokušati pogoditi koju “tricu” na košarci. I ništa nam nije bilo draže nego nakon trošenja kalorija, osvježiti se njihovom bogatom ponudom pića. I naravno, ukusnom hranom.


Opcija Drive in uz koju možete uživati u zalogajima i iz udobnosti vašega doma, Foto: Marko Gracin


Kooglana Food & bar ima sočne vijesti s ražnja


Do sada smo imali prilike uživati u neodoljivim pizzama kojih u ponudi ne manjka. Uvijek nam je teško odlučiti hoćemo li se nakon trošenja kalorija nagraditi onom s četiri vrste sira, slavonskom na kojoj obožavamo vrhnje ili zaokružiti popodnevu zabavu uvijek dragom i klasičnom miješanom pizzom.
Teško bi promašili i s odabirom hamburgera jer je izbor toliko velik da više vremena utrošimo na samo biranje burgera nego li na konzumaciju.


Burgeri od 100 % junetine uz omiljene kombinacije povrća i umaka doista su odličan način da zaokružimo jedan produktivan dan.


kooglana

Ukusni burgeri ne idu bez hrskavih krumpirića, Foto: Marko Gracin


Svaki posjetitelj ove gastro adrese, dobro zna da se na bogatom meniju ne propušta ništa: od predjela i juha pa sve do salata. A ono što sigurno znamo je da ćemo možda i propustiti koju salatu, ali jela s roštilja nikako.


Ne propuštamo! Foto: Marko Gracin


Upravo su jela s roštilja nešto čemu se uvijek rado vraćamo, a kada smo čuli da stižu super vijesti s ražnja, morali smo isprobati što je to u ponudi.


I nismo se razočarali jer je Kooglana Food & Bar taman uoči Uskrsa, meni obogatila janjetinom i odojkom. Ovaj nas je novitet potpuno oduševio!


Nema više lutanja po magistrali u potrazi za savršeno pečenim odojkom ili janjetinom jer se duh tih nekih starih vremena i lutanja, doselio u centar grada.Slavonski odojak, creska janjetina i pilići s ražnja iz domaćeg uzgoja, oduševit će i one najveće gurmane koji nemogu odoljeti slasnom zalogaju.


U ponudi su još i jela ispod peke, dobro nam poznata teletina i ekskluzivni pivac, a najslađa stvar je to što su sve ove delicije u ponudi svakoga dana.


Omiljeni domaći streetfood sada možete naručiti i ovdje, a još kada vam kažemo da je sve spravljeno uz roštilj na drveni ugalj… možete samo zamisliti kakvi se mirisi ovdje šire, a okusi osjećaju.Za slučaj da vas ove fotografije koje doslovce mirišu kada ih gledate, nisu dovoljno privukle (u što sumnjamo!), napomenut ćemo samo da je janjetina izuzetno dobar izvor proteina, željeza, cinka, vitamina B12 i B2.


100 grama janjetine osigurava približno 60 % dnevnih potreba organizma za proteinima, a i odličan je izvor željeza.


Više ne morate lutati okolo u potrazi za dobro pečenom janjetinom i odojkom koji će se savršeno uklopiti u uskršnji ručak. Na vama je samo da dodate mladu kapulicu i ukrasite stol obojanim jajima, a hranu bez problema, muke i stresa, pokupite usput.


Svaki je zalogaj apsolutno fantastičan!


Fotografija koja doslovce, miriši! Foto: Marko Gracin


I u ovo pandemijsko vrijeme kada ne možemo kuglati, možemo uživati u hvatanju sunca na otvorenoj terasi s omiljenom hranom ispred sebe. Pored ovoga, slasne zalogaje možete naručiti i kroz Drive in, a hrana ni na ovaj način narudžbe neće biti nimalo manje ukusna.


Foto: Marko Gracin


Dapače, svaki sastojak ostaje svjež, ukusan i ono najvažnije, topao.


Doista sočne vijesti!


___


Sadržaj nastao u suradnji s partnerom Kooglana Food & bar.