Nova shopping adresa

Svoja je vrata otvorio PARK&SHOP Krk: Bili smo tamo i provjerili bogatu ponudu

Sanda Milinković

Foto: Vedran Karuza

Foto: Vedran Karuza

PARK&SHOP Krk je nova shopping adresa koja će vas osvojiti na prvi ulaz.Danas je svoja vrata otvorio impresivni PARK&SHOP Krk za kojeg ne sumnjamo da će ubrzo postati omiljena shopping adresa za sve stanovnike otoka.


Okupani sunčevim zrakama, prisustvovali smo svečanom otvorenju shopping centra koji se prostire na više od pet tisuća kvadrata. Svaki kvadrat je fantastično iskorišten pa smo odmah prvi dan mogli uživati u otvorenim trgovinama.


Park&Shop Krk je na nas odmah ostavio pozitivan dojam i zbog svog modernog izgleda, ali i jedne zanimljivosti. Naime, kompleks je izgrađen kod nas rijetko viđenim konceptom zbog kojeg u svaku od trgovina možemo ući sa vanjske strane i to – posebnim ulazima.


Foto: Vedran Karuza
S obzirom na trenutnu pandemiju koronavirusa, oduševilo nas je što ovaj način ulaska, prostranost i prozračnost, itekako ulijeva osjećaj sigurnog shoppinga.


PARK&SHOP Krk je destinacija za čitavu obitelj


Kroz PARK&SHOP Krk nas je provela stilistica i modna savjetnica Alma Premerl Zoko koja nam otkriva da će se pored već otvorenih trgovina Tommy, Bipa, Pepco i Farmacija, u drugom valu otvoriti još i Baby Centar, Tedi i Intersport.


Time će se zaokružiti čitava ponuda shopping centra koji je na dobrom putu da postane destinacija za čitavu obitelj. U ogromnom prostoru, svaki član obitelji može pronaći nešto za sebe.


Foto: Vedran Karuza


Razgledavanje smo započeli u prodajnom lancu Tommy koji je nezaobilazna stanica za kupovinu zdravih i svježih namirnica. Stigla je jesen, a slijede nam i još hladniji dani pa je preporučljivo na dnevni meni uvrstiti zdravu prehranu te voće i povrće. U Tommyju nam toga nije manjkalo.


Foto: Vedran Karuza


Prve vesele kupce spremno je dočekala i Bipa s prigodnim akcijama, a imaju i popust na popularni brend Ziayja čije preparate jednostavno obožavamo. Bipa kupce dočekuje super popustima dobrodošlice; 30 % popusta na dekorativnu kozmetiku, akcije 1+1 gratis, 50 % popusta na odabrane parfeme te comeback kupon. Akcija traje do 8.11.2020. ili do isteka zaliha.


Foto: Vedran Karuza


Od mlijeka za tijelo do gelova za tuširanje te dekorativne i preparativne kozmetike, na policama prostrane Bipe pronaći ćete apsolutno sve.


Foto: Vedran Karuza


Put nas je odveo i do Farmacije u kojoj nam je stručno osoblje odgovorilo na sva pitanja o njezi kože pa nas nije strah isprobati niti proizvode koje nam preporučuju.


Foto: Vedran Karuza


Već je otvoren i Pepco, prepoznat kao popularna trgovina u kojoj pronalazimo sve što nam je potrebno kada su u pitanju sitnice za dom, a bogata ponuda robe široke potrošnje uskoro će se moći pronaći i u Tediju koji uskoro otvara svoja vrata.


Osim Tedija, vrata će uskoro otvoriti i megapopularni Baby Centar u kojem neće nedostajati stvarčica za vaše najmlađe. Od preslatke odjeće do interaktivnih igračaka, ova je trgovina poput oaze kada su u pitanju mališani. Kada se u siječnju iduće godine otvori i Intersport, zaljubljenici u outdoor i indoor sportove, doći će na svoje.


Foto: Vedran Karuza


Nakon što ste pronašli sve što vam je potrebno, ne zaboravite i na odmor. Opustite se na prostranoj terasi ili opuštajućem unutarnjem prostoru  i uživajte u osvježavajućim napicima koje će za vaš stol donijeti ljubazni djelatnici iz Cafe Luija.


Foto: Vedran Karuza


Foto Mladen Trinajstić

Foto: Mladen Trinajstić