Uređenje interijera

Tablescaping: Trend koji će upotpuniti blagdanski ugođaj kod kuće

Dijana Ljubanović

FOTO/Instagram @tableanddine, @hijadetumadredecor

FOTO/Instagram @tableanddine, @hijadetumadredecor

Tablescaping - završni detalj za besprijekoran blagdanski ugođajPrvi nalet potpune zaluđenosti tablescaping trendom (umijeće postavljanja stola) započeo je  prije otprilike godinu dana. Stoga se činilo da ljudi uživaju postavljati svoje stolove za večeru u sve složenijim izdanjima, pomno razmišljaju o shemama boja, oblikuju detalje i ulažu u dodatke poput salveta, svijeća i vaza.


 

Prekrasni primjeri uređenja stolova i dekorativni komadi koji će upotpuniti stol zasigurno će vas uvjeriti da i sami isprobate ovaj trend u uređenju interijera.


Gotovo je nemoguće zamisliti lijepo uređen dom bez raskošnog stola koji se tematski uklapa u interijer. Sada kada smo zakoračili u predbožićno vrijeme, prava je prilika da se stol dekorira na posebno raskošan način.Tablescaping u četiri korakaPosebna pažnja se posvećuje bojama, oblikovanju detalja i ulaganju u dodatke poput salveta, svijeća i vaza. Sada kada nemate priliku otići u luksuzni restoran ili blještavo uređen adventski kutak, možete pozvati nekoliko svojih prijatelja na večeru i oduševiti ih lijepo postavljenim stolom. Naravno, ima smisla poželjeti svoj stol upotpuniti odgovarajućim priborom i stvoriti atmosferu, ali tablescaping je više od toga. Ovo je prilika za kreativnost.


Umjetnički raspored detalja na stolu oduševit će sve goste, a atmosferu učiniti posebno ugodnom i svečanom.4 koraka za stvaranje sjajnog tablescapinga


  • Započnite odabirom stolnjaka
  • Odaberite podmetače, nadstolnjake, ubruse ili salvete.
  • Postavite tanjure, posuđe i čaše.
  • Cvijeće i svijeće

Jeste li spremni za poseban blagdanski ugođaj koji će unijeti vedrinu u vremenu punom stresa?