Ponuda high street brendova

Fantastični kombinezoni kao stvoreni za ljetna vjenčanja: Izdvojili smo najljepše modele

Life

FOTO: PR

FOTO: PR

Potraga za idealnim stylingom je završenaPopuštanje mjera napokon se dogodilo i na polju vjenčanja. Polagano, ali sigurno dobivamo pozivnice za vjenčanje naših najbližih. Koliko god smo sretni što ćemo napokon proslaviti taj predivan dan, postavljamo si pitanje što odjenuti na ljetnu svadbu. 


Dugo smo bili u kućnom izdanju gdje nam je omiljeni komad bila udobna trenirka, no sada je vrijeme da ponovno uskočimo u svoje cipelice za ples te se sredimo za tako bitan događaj kao što je vjenčanje. 


Ako vam je dosta haljina, a ipak ne želite uskočiti u suknju ili žensko odijelo, vaš odabir su kombinezoni. Oni su u isto vrijeme ženstveni, elegantni, ali isto i udobni te ćete ih uz druge modne dodatke jednostavno kombinirati i za druge, manje svečane prigode. 
High street brendovi za ovo ljeto nude pregršt elegantnih kombinezona koji uz visoke pete i nešto upečatljivi nakit se pretvaraju u svečaniji look koji izvrsno funkcionira za vjenčanje. 


Provjerili smo aktualnu ponudu vodećih high street brendova te izdvojili najljepše modele, a na vama je samo da odaberete svog favorita. 


Zara (299,90 kn)


Reserved (299,90 kn)


Mango (449,90 kn)


Stradivarius (139,90 kn)


Massimo Dutti (1.199 kn)


Zara (299,90 kn)


Mango (349,90 kn)


Reserved (299,90 kn)


Zara (699,90 kn)


Reserved (299,90 kn)


Stradivarius (229,90 kn)


Mango (249,90 kn)