16 stranica priloga

Danas je izašao naš poseban prilog: Ne propustite kupone za shopping u Tower Centru Rijeka

Life

Foto: iStock

Foto: iStock

Atraktivne kupone možete iskoristiti za shopping od 11. do 20. lipnja 2021Uz današnje izdanje Novog lista čeka vas poseban prilog od čak šesnaest stranica koji je nastao u suradnji s omiljenom modnom oazom pa vas tako čeka mnoštvo kupona za shopping u Tower Centru Rijeka.


Kuponi iz različitih trgovina omogućit će vam da pojačate ne samo svoju ljetnu kolekciju već da u shopping odvede i dečka, muža, mališane, prijatelje i prijateljice i svima osigurate ljeto savršenog stila.


Spremni ste za shopping u Tower Centru Rijeka?


Zahvaljujući bogatoj stilskoj inspiraciji koja će vas osvojiti svakom stranicom priloga, nećete morati previše razmišljati o tome kako složiti savršeni ljetni outift.
Za one smjele koje se ne boje izražavanja svoga stava hrabrim modnim odabirom dobra vijest je da će ovog ljeta imati itekako dobar izbor.


Bojom breskve i bojom lavande već prošle godine pastelne boje najavile su povratak u modnu priču, a na stranicama priloga pronaći ćete načine na koje ih možete nositi.


Ako pastelni tonovi nisu za vas, tada birajte njihovu suprotnost – jarke boje, ali i glitter. Jarke boje našle su svoje mjesto na haljinama, tenisicama i kratkim topićima. Jedna od najčešćih jarkih boja ovog ljeta jest pink.


Trgovine Tower Centra Rijeka pobrinule su se i za najmlađe pa vas čeka bogata ponuda odjeće, obuće i potrepština za vaše mališane.


Vaši partneri uživat će u ponudi koja i u muškim kolekcijama pršti pastelnim bojama, a možda ih oduševi i vijest je ponovno popularan morski stil,  a bermude koje su prošle godine bile uske, sada su opet ležernije i šire.


Kupone u ruke i prođite u šetnji omiljenom riječkom shopping adresom, vjerujemo da ćete pronaći sve za svakoga, čak i za vaše četveronožne najbolje prijatelje.