It modni dodatak

Chanel hulahopke i ove sezone vladaju modnom scenom

Dijana Ljubanović

FOTO/Instagram @sophiemilner_fs

FOTO/Instagram @sophiemilner_fs

I najjednostavnije modne kombinacije uz Chanel hulahopke izgledaju tako chic...Početkom ožujka 2020., samo nekoliko tjedana prije nego što je svijet doživio lock down, Chanel je bio domaćin famozne modne revije za jesen 2020. Parovi modela jurišali su na pistu u čizmama do koljena, složno se šepureći dok su bili odjeveni u nijanse tvida s mašnama u kosi.


I dok su Chanelove piste uvijek događaji o kojima se često priča, posebno se činilo da je ove sezone show ukrao jedan dodatak. Brend je predstavio paletu CC hulahopki ukrašenih logotipom, koje je većina modela nosila taj dan, bilo u bijeloj ili crnoj boji.


Ovaj modni dodatak ubrzo se pretvorio u pravog modnog miljenika koji pretendira da postane kultan.
Nije iznenađujuće, što je gotovo godinu dana kasnije i dalje velika potražnja za ovim statement komadom, koji se pojavljuje na Instagram feedovima nekoliko utjecajnih utjecajnih fashionistica, uključujući Emili Sindlev, Pernille Teisbaek, Bellu Thomas i druge.


Prema britanskom Vogueu, hulahopke će se prodavati na malo za 330 funti, iako trenutno nisu dostupne u web shopu. Dok se virtualne police ne napune i uspijete uz nekoliko klikova priuštiti ovaj it modni komad, uživajte u pogledu i modnim idejama.
View this post on Instagram

A post shared by bella thomas (@bellathomas)