Jesen sa stilom

Pronašli smo 9 neodoljivih kardigana i džempera za manje od 200 kuna

Sanda Milinković

Jasno je da bez kardigana i džempera ne možemo niti ove sezone.Prošlo je vrijeme kada su kardigani i džemperi bili vezani isključivo za styling naših baka i djedova. I Franka Sinatre. Iako donose dašak retro vibre, ustalili su se kao jesenski must have komadi.


A kako i ne bi kada su istovremeno udobni, topli i tako se lako kombiniraju?


I kardigani i džemperi spadaju pod pletiva koja obožavamo, a razlika je u tome što je kardigan s prednje strane otvoren. Zato nam je neizostavan u hladnijim danima koji traže slojevito odijevanje.
Džemperi su onaj najudobniji jesenski i zimski komad koji nam se slaže sa svime što imamo u ormaru i osim što ga rado biramo za lijena jesenska popodneva kod kuće, fantastično se uklapa u modne kombinacije za urede i ležerne šetnje gradom.


Stradivarius je lansirao jesensko-zimsku kolekciju kojom dominiraju upravo džemperi i kardigani, a mi smo pronašli nekoliko komada u koje bi odmah uskočile. Od bijelih i bež nijansi do jarko crvene i crne boje s kojima nećete proći neopaženo, jasno je da bez kardigana i džempera ne možemo niti ove sezone.


199,90kn/Stradivarius


149,90 kn /Stradivarius


199, 90 kn / Stradivarius


199, 90 kn / Stradivarius


149,90 kn / Stradivarius


149,90 kn / Stradivarius


149,90 kn / Stradivarius


149,90 kn / Stradivarius


kardigan

199,90 kn / Stradivarius