Moć transformacije

Pogledajte ovaj korisni video: 3 fora načina kako vezati popularnu haljinu na preklop

Mija Dropuljić

FOTO: iStock

FOTO: iStock

Ovaj komad nudi brojne stilske varijacije.Haljine na preklop su ove sezone veliki trend! Ovaj komad slobodno možemo nazvati i onim vječnim komadom koji se svaki malo ponovno vraća u modu. Ovog proljeća i ljeta vidjet ćemo haljine na preklop posvuda. 


Bez obzira koju motiv odabrali, bilo onaj cvjetni ili slatke točkice, s haljinom na preklop ove sezone ne možete pogriješiti. Posve je jasno zbog čega je ovaj komad toliko popularan. 


Haljine na preklop su praktične i udobne, mogu se nositi od odlaska na plažu pa sve do izlaska na večeru. Tajna leži u dobrom stiliziranju. 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli SilkFred.com (@silkfred)

Jeste li kad razmišljali na koje sve načine možete vezati ovu haljinu? Osim klasičnog vezanja u jednu stranu, ovaj komad se može veoma brzo transformirati. 


Haljinu na preklop možete vezati i na stražnjom strani. Posebno efektno izgleda kada napravite upečatljivu mašnu. No, definitivno je najupečatljiviji način vezanja onaj po sredini. 


Poigrajte se sa svojom omiljenom haljinom na preklop s načinom vezanja, ali i s modnim detaljima i budite svjedok kako lako se ovaj komad modno transformira.