Svilenkasta kosa

“Glass hair” ili svilenkasta, sjajna bob frizura najnoviji je trend u beauty svijetu

P. N.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Najnoviji trend stilizirane bob frizure s efektom svilenkaste kose posljednji je hit među celebrityjima, a nosit će se i u jesenskoj sezoniAko vam je dosadila vaša trenutna frizura, vrijeme je da isprobate najnoviji trend u beauty svijetu- glass hair. Riječ je o ošto ošišanoj bob frizuri stiliziranoj serumom ili uljima pomoću kojih se postiže efekt sjajne, svilenkaste kose.


Nakon trenda “glass skin” kojeg nam je donijela korejska kozmetika, sada dolazi i “staklena kosa”, a trend su popularizirale tko drugi nego sestre Kardashian. Nakon što su celebrityji poput Kim i Khloe Kardashian, Kylie Jenner, Jenne Dewan i Lucy Hale prošetale svoje nove trendi frizure, mnoge dame su pohitale u frizerske salone upravo s željom da i same stvore “glass hair” efekt.


Ova nova verzija stilizirane bob frizure istovremeno djeluje moderno, minimalistički i njegovano i već predstavljaju trend u svijetu kose koji će zasigurno vladati u jesenskoj sezoni. A pošto ju je relativno ako održavati i djeluje tako elegantno i chic, predviđamo da će se još neko vrijeme zadržati među ‘it’ trendovima u beauty svijetu.Foto: @kimkardashian, brittanyxavier, @tanyaorbulescu, @tanyaorbulescu, beautybynate, lucyhale Instagram